This is my life

Alla inlägg under oktober 2008

Av Johanna - 23 oktober 2008 21:55

Nu sitter man i lule och ser på mumien och bloggar samtidigt.. har inga lektioner imorn på skolan vet va ja ska göra på dom vi skulle ha så.. kan jobba hemma.. så fott lov som ikväll, äntligen får man börja sova länge igen..och idag hade vi två lektioner SvB och sen Historia och där redovisade ja mitt arbete och de gick rätt bra men internet funa inte på datorn ja hade så fick redovis med papper ja hade .. de var meningen att de skulle vaa på power ponit men blev inte så.. men thomas verka ändå tycka de va bra gjort.. sen har ja varit hemma och skrivit alla samhälls uppgifter...och imorn ska ja va med jonas och ronja hoppas hon kommer till lule.. länge sen vi hitta på något hon och ja så de ska bli kul..

Av Johanna - 22 oktober 2008 17:39

jaha va har hänt idag.. få se har haft prov i Msk gick nog bra svara på allt utom en fråga för den mindes ja inte..just typiskt men men svara på alla MVG frågor jävligt mycket sån får väl se hur de gick.. sen har vi varit på Spa på stresshanteringen bara halva klassen för de är bara vi som har den kursen.. så fick sig lite massage och sen fick va bada bubbel med och massa mer men hade inte med mej nå att bada.. plus ja var inte så sugen.. men men de är då inte sista gången ja far på sånt där, många gånger till.. hade vilja fara med några nu när ja fyller år men de är väl så dyrt..? tänkt kolla på eniro va de kosta i lule men dom hade som inget i själva lule bara ett i boden.. konstigt?  Måste kolla upp de där sen.. annars har ja inte gjort så mycket mer kommit hem..

Längtar till Fredag LOV och ja får va med pojken min<3


Av Johanna - 21 oktober 2008 14:09

Just nu sitter man och trycker i sig mandariner och lyssnar på musik.. kom nyss från kalix åkte med morsan hem.. fick slutat tidigare idag skönt.. så nu sitter ja och väntar på madde.. ska fråga när hon kommer om hon ska till luleå för då tänkt ja följa och umgås med min pojke.. och sen får ja se om ja åker med hon imorn lr tar bussen har ju sov morgon imorn skönt.. plus att vi ska på spa med skolan NICE som fan..


Älskar dej Jonas så otroligt mycket, du finns i mitt hjärta<3


Av Johanna - 20 oktober 2008 08:43

Sitter hemma i siknäs vaknade 06.35 och börjde åka hit.. och nu sitter ja och väntar på att dra till skolan.. har två lektioner idag.. onödigt att fara känns de som.. jaha igår målade ju jonas och ja doms extra rum tills färgen tog slut.. sen så for vi och hjälpte hans morsa med att handla och sen så lyxa vi till de och for och köpte kladdkaka och vanilj visp och jodgubbar.. Mums.. Fy fan va ja längtar efter jonas ojoj.. Älskar han så otroligt jävla mycket går inte att beskriva med ord han är så jävla underbar.. du har en speciell plats i mitt hjärta<3

Av Johanna - 19 oktober 2008 15:20

vackna ungefär halv 12 idag.. börja med frukost och sen bakade vi en sockerkaka med äpplen i otroligt god blev den.. blir att gå och måla i doms extra rum.. sen blir det nog att spela mer Need For Speed.. blev ju rätt mycket igår satt nog 4 lr 5 timmar och spelde till klocka var ungefär halv 2 när vi gick och la oss.. och vi är redan på hälften av spelet så när matte och hans kompisar spelat klart så kommer vi nog varva de idag..

Av Johanna - 18 oktober 2008 20:02

Jaha idag har det inte hänt så mycket mest varit inne.. sen har vi varit och köpt efter länktade Need for speed most wanted fy fan va man har sakna de.. sen har det inte hänt så mycket mer.. Fiia och Emliy kom förbi för inte så länge sen.. och sen har vi sätt på en film som handla om dom som säljer unga tjejer och knullar dom sen fy fan va sur man blir då.. men bra som fan var den ska rekomendera den till alla ja känner..

Av Johanna - 17 oktober 2008 13:24

jaha då sitter man här och skriver igen..sitter i luleå också, madde och jag väntar på att magnus ska sluta för då ska vi frar till vårdcentralen med dom båda för madde har ont i magen och magnus något med örat.. sjuklingar.. hehe sen ska vi till siknäs och hämta min saker.. och dom ska se på magnus mammas och pappas nya kök..sen tillbaka till luleå ska nog va med jonas då.. om ja får de för hans föräldrar för han är ju sjuk och varit hemma från skolan och då vill dom inte att han ska umgås med någon..? Men vi ser ju hörs imorn mer

Av Johanna - 16 oktober 2008 17:25

Sitter och lyssnar på ny musik har brännt av morsans cd som hon beställt så har lite nyare musik på min mobil.. kul.. nå idag har ja varit på skolan steg upp 6 jobbigt fattar inte varför ja är så jävla trött? sen hade vi tre lektioner Samhälls,SvB och Historia.. hann göra lite mer på mitt stora arbete till historian är snart klar tänkt redovis idag men ville inte de för då hade de blivit slarvigt gjort.. vill redovisa när de är perfekt som man kan säga^^ Sen körde ja från E4 när ja åkte hem och sen for morsan och ja och körde lite mer.. måste verkligen träna på att starta och vars ja har vänster sida av bilen svårt att av göra hur långt ja kan köra innan ja är i diket.. Tänkt fara till lule redan ikväll..vill de ännu men en dag är ju inte så mycket.. så stannar väl i SUGIGA SIKNÄS till imorn Längtar efter min Snygging;) Ikväll spelar Luleå mot Sjödetälje så får se hur de går.. hade vilja gå men de är ju inte sista gången dom spelar Lule alltså.. 

Hade inte så mycket mer att säga om dagen..


Ovido - Quiz & Flashcards