This is my life

Alla inlägg den 2 juli 2008

Av Johanna - 2 juli 2008 11:31

Poolen som vi satt upp i siknäsJaha igår så var det ju å sista dagen på jobbet otroligt skönt, nu får man sig den lilla semester till måndag sen jobbar man hela sommarlovet. Men igår vad hände då jo jag for till luleå till syrran och for med henne på växtriket och massa annat på stan och efter det så drog det iväg mot siknäs och hjälpa till att lägga ut poolen. Emma och erik kom förbi én sväng och erik hade köpt sig en liten lek sak. En radiostyrd båt hehe den hade han kul med hela kvällen när vi andra försökte fiska så skrämde han bort dom. Senare på kvällen så for vi vidare till luleå och svängde in på ica kvantum och köpte lite chips och dricka sen satte vi oss alla i soffa han såg på Waterboy rätt bra var den. sen var det bara att gå och sova för då var kl 01.30 .

 

Så nu idag har man vaknat i 11.30 och madde ligger ännu och snarkar på här i rummet intill. Idag ska vi färga mitt underhår rött och luggen det blir nog snyggt hoppas man ju.



Senare på eftermidagen så ska ja ta mitt pik och pak och dra hela vägen till haparanda till älsklingen sen blir det förmodligen inte så mycket mer spännaden på torsdag

Ovido - Quiz & Flashcards