This is my life

Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Johanna - 3 augusti 2008 13:06

I torsdags var man ju då på rix fm jävligt bra fick se brolle för andra gången..

 

Fredags for man ju på den där musik träffen i seskarö inte så roligt mest 40+ så vi passa som inte riktigt in man fick träffa markus fagervalls band och om vi hade stannat lite längre hade man fått se han också.. men johan var rätt less redan då så vi for..


Lördag så gjorde man sig i ordning för Lk  var där med joakim,jonas och två brudar dom kände jävligt kul hade vi åkte lite karuseller med jonas och tävlade med vem som kunde kasta bäst för att vinna grejor..sen så stod ja och joakim och såg på lars winnerbäck vi stod rätt långt bak synd de men han ville inte gå längre fram och ja ville inte gå själv men det vara ändå bra men vi såg inte hela för vi blev less..men alla var då nöjda för kvällen tyce jag alla såg ut så iallafall..sen satte ja mej på nattbussen till haparanda fatta hur dyrt det var hade räkna med typ 40kr extra för det var nattbuss men ja fick fan betala 200kr som en vuxen betallar och det hade jag ju inte på mej men då vara det en otroligt snäll gubbe på bussen som betala det åt mej för han sa "alla måste ju få komma hem" ja tyckte det va otroligt hygligt av han.. men när ja väl åkte så brukar ju det ta så jävla lång tid när man åker till happis från luleå men sov från luleå till happis så ja blev rätt förvånad att det fick så fort..Var frame 05.15 ungefär var jävligt trött kan ja säga.. 


Söndag idag ska man väl höra med morsan hur vi ska göra med att köpa ny mobil för min sluta ju funger igår bra dag också på lk när man behöver den som mest.. men iallafall har då tänkt köpa sony ericsson C902 5 megapix kamra hehe då behöver man ingen vanlig kamra;) 

Ovido - Quiz & Flashcards