This is my life

Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Johanna - 31 mars 2009 18:08

Tjena på er

Vilken dag ojoj, började med att stiga upp tidigt sen jobba och gå ut och gå med en som sitter i rullstol lite jobbigt men det gick bra.


Sen så när ja skulle ta bussen in till stan stod de en pojke runt 11 år och fråga om han skulle kunna få 10kr till bussen visst gav ja han de, och han nämde att han ståt där i nästa 2 timmar och att alla som gått förbi hade sakt att han skulle antingen gå in till stan eller inte gett han några pengar alls, snåla jävlar.. Sen var ja tvungen att fråga om han tar sig hem senare, men han skulle visst träffa sin pappa inne i stan


Nå iallafall kom till stan möte jonas och pussa på han och sen for han hem och ja gick in på smedjan och umgicks med johan och hans kompisar. Gick runt på stan fram och tillbaka.. när vi hade gått runt ett tag så såg ja den där pojken och sa hej igen och gick vidare, men efter bara några sekunder så ropade någon efter mej, vände mej om och såg att de var Tony från house of pain (ni vet tattuerings butiken i lule) och han vill ge mej pengar för att ja varit så snäll med hans pojke men tackade nej flera gånger, och han var otroligt glad över va ja gjort.. men tog ej imot pengar för va fan de va ju bara 10kr..


Efter de lämnade jag johan och hans polare och drog mej mot busstation, satt mej ner och började läsa min tidning jag köpt och sen så hörde ja bara ett " Hej, har du tid 20sekunder" blev lite förvånad och tittade upp och fick veta att han var reporter och ville göra en kort interjuv med mej, om vad ja känner för vår känslor.. och han tog bild och sa att de kommer stå i länsbladet så de va väl lite kul de också.


Satt mej på bussen efter de och drog mej mot siknäs,

så så har min dag sätt ut.

Ovido - Quiz & Flashcards