This is my life

Alla inlägg under augusti 2008

Av Johanna - 19 augusti 2008 02:25

Har haft tråkigt hela går dagen regnade hela dan så man kunde inte hitta på så mycket.. vi for och handlade mat och sånt.. för det fanns typ ingen frukost här..hehe nå nu sitter man här för att man inte har något bättre för sig.. har nyss sätt på Sex and the city är fyra avsnitt före alla andra nu för att syrran har hela säsongen;) Har snackat lite med johan idag.. blev då inget bättre, för nu vet ja inte riktigt vart vi står.. känns bara jobbigt allt ihop.. Hoppas det blir fint väder imorn iallafall så man kan ta och gå ut och hitta på något...

Av Johanna - 18 augusti 2008 00:55

Nå har inte skrivit på några dagar nu för att det inte hänt så mycket...

Men i söndags så for Madde,Jag,Magnus och Jakita ut på en utflykt ända upp till Kiruna... Vi startade resan i Luleå och tog vägen som går igenom Jokkmokk och upp mot Gällivare där stannade vi först uppe på Dundret för att se utsikten över hela stan.. sen stannade vi igen för att äta..det blev pizza..var inte så värst sugen på de men det var faktiskt väldigt gott där vi åt.. trodde inte de för när man såg det från utsidan själva resturangen så tänkte man "ska vi verkligen äta här?" men det var en riktig höjdare..Senare så bar det vidare åt Kiruna.. Ringde Morgan när vi var ungefär 1km utanför och hörde om vägbeskrivning till där han bode och där plockade vi upp han så han fick vissa oss runt, nu när han väl bor där borde han väl känna till mer en oss.. Men jag tyckte han inte visst så mycket..  Men det finns ju inte så mycket mer att se en gruvan;) nä men vi fick oss en jävligt fin utsikt över hela stan och massa annat..när vi hade snackat färdigt med han så var vi lite less på sjävla Kiruna så vi började röra oss mot hemtrakterna.. Sov nästan hela vägen till Luleå så nu har man väl lite ont i ryggen men det går nog över..Vi var framme ungefär 23.45

Av Johanna - 14 augusti 2008 14:54

Jaha idag har det inte hänt mycket.. vaknade up hos madde.. Igår så följde ja med morsan och mormor til luleå och madde hängde också på så sen bestämmde vi att ja skulle sova över hos henne så for hem med morsan och hämtade mina grejor åkte tillbaka till lule med magnus när han hade slutat.. sen har de väl inte hänt så mycket mer.. Jo ica ringde mej nu i morse och skulle höra om ja kan jobba imorn:( ja sa hade tänkt bara ta det lungt men men måste ju tänka att man får pengar för det iallafall:)

Av Johanna - 12 augusti 2008 19:14

Tjena konstigt att man inte skrivit på nästan 2 veckor.. men allt har varit upp och ner lr är det ännu... Johan och ja har tagit paus känns åt helvete på samma gång.. Men ja orka inte nå mer det är så jävla jobbigt allt.. men på samma gång kan ja inte bestämma mej vill tillbaka till han men då kommer ja tillbaka till all skit igen..folk tror att ja är alltid glad,positiv visst det kanske ja är men inners inne så är ja otroligt deppig..  är en sån som lägger på locket om det är något jobbigt som berör mej otroligt då lägger ja på locket och hittar på något roligare men sen när det roliga är slut så kommer de där upp igen som jag for bort från, från början..är ingen sån människa som sitter och funderar över jobbiga saker..varför fattar inte folk de när ja säger de? Tycker det är skit jobbigt.. För när ja funderar så går det bara åt helvete för ja känner att ja står och sparkar på samma punkt.. Men ja är ändå jävligt glad att ja har folk som bryr sig om mej och vill säga va dom tycker och höra hur det är med mej... det är jag otroligt tacksam för om ja inte hade de så hade ja nog gått under med mina problem.. Kan kännas bra ibland att bara få sätta sig ner och prata ut om allt med någon som lyssnar och förstår...Allt känns jävligt stressigt på samma gång att ja vill ju inte att johan ringer och säger att han inte orkar mer.. plus att morsan och farsan åker snart utomlands om en veckan och det är som att ja måste bestämmt mej innan dess med allt för dom vill veta vart ja ska bo o allt sånt.. så när folk säger att ja ska fundera över allt de här noga så känner ja att ja inte hinner de och när ja väl tänker på de så blir allt bara en jävla smörja för blir så stressad får aldrig ta den tiden ja behöver..  Johan om du läser det här måste du förstå att det är otroligt svårt för mej just nu och lyssna inte på allt dina kompisar säger... visst man kan bli lite på värkad och få sig en tanke ställare.. att det är kanske så vi verkligen har det lr nå sånt.. Och ja tycker om dej otroligt mycket men det är allt annat som är jobbigt.. och vet inte om det kan funka om du inte ändrar dig.. men vill att det ska funka men vill inte komma tillbaka till de jobbiga..

Av Johanna - 4 augusti 2008 20:20

Måndag det har då inte hänt nå speciellt idag johan jobbat satt mej framför datorn har typ suttit här hela dagen sen slog ja på Transformers.. Mitt baket från halens kom idag..vet inte ännu om ja ska ta det satt lite konstigt lr ja vet inte riktigt..det var iallafall en Bh och string som ja beställde om ni vill veta:)


Va mer ha hänt nå har snacka med morsan mer om den ny mobilen ja ska köpa nästa vecka C902 Sony ericsson.. vissa säger att dom är skit mobiler men man kan ju alltid testa


Sen så har ja kolla mycket på blocket.se efter hunden ja vill ha Antingen blir det en Sibirien Husky lr en Schäfer kan inte bestämma mej jag och min bestluts ångest alltid...

Av Johanna - 3 augusti 2008 13:06

I torsdags var man ju då på rix fm jävligt bra fick se brolle för andra gången..

 

Fredags for man ju på den där musik träffen i seskarö inte så roligt mest 40+ så vi passa som inte riktigt in man fick träffa markus fagervalls band och om vi hade stannat lite längre hade man fått se han också.. men johan var rätt less redan då så vi for..


Lördag så gjorde man sig i ordning för Lk  var där med joakim,jonas och två brudar dom kände jävligt kul hade vi åkte lite karuseller med jonas och tävlade med vem som kunde kasta bäst för att vinna grejor..sen så stod ja och joakim och såg på lars winnerbäck vi stod rätt långt bak synd de men han ville inte gå längre fram och ja ville inte gå själv men det vara ändå bra men vi såg inte hela för vi blev less..men alla var då nöjda för kvällen tyce jag alla såg ut så iallafall..sen satte ja mej på nattbussen till haparanda fatta hur dyrt det var hade räkna med typ 40kr extra för det var nattbuss men ja fick fan betala 200kr som en vuxen betallar och det hade jag ju inte på mej men då vara det en otroligt snäll gubbe på bussen som betala det åt mej för han sa "alla måste ju få komma hem" ja tyckte det va otroligt hygligt av han.. men när ja väl åkte så brukar ju det ta så jävla lång tid när man åker till happis från luleå men sov från luleå till happis så ja blev rätt förvånad att det fick så fort..Var frame 05.15 ungefär var jävligt trött kan ja säga.. 


Söndag idag ska man väl höra med morsan hur vi ska göra med att köpa ny mobil för min sluta ju funger igår bra dag också på lk när man behöver den som mest.. men iallafall har då tänkt köpa sony ericsson C902 5 megapix kamra hehe då behöver man ingen vanlig kamra;) 

Av Johanna - 1 augusti 2008 15:43

På onsdag jobba och sen for ja till syrran och umgicks med hon och magnus


På torsdag så for man till rix fm festivalen för det var gratis inträdde fick se brolle,nordman och massa mer


 På fredag har jobbat idag också bara 2timmar men ändå jävligt roligt förronja och ja var på mejeriet hela dagen och tröga oss där..som vanlig. Och nu sitter ja hos min älskling.. är rätt spännade idag för ronja ska träffa hasse i kirunna hoppas det händer nå där;) Iallafall för mej blir det kanske och fara till seskarö och träffa massa kändisar.. som markus fagervall, han med bklonda håret i så ska det låta han som spelar piano och massa andra. imorn blir det nog Lk ändå:)

Ovido - Quiz & Flashcards