This is my life

Alla inlägg under september 2008

Av Johanna - 15 september 2008 08:03

Jaha nu sitter man här igen i den här förbannade skolan.. fy fan va less.. att komma tillbaka hit överhuvud taget nu när man har fått vara på brandstation en hel veckan och haft hur kul som helst.. Nu måste ja verkligen ta tag i skolarbete för de här går inte.. plus att igentligen ska man ha trafikkunskap nu på morgon men blir så grymt less ingen vet vars vi ska vara lr nå? De och matten stör mej.. för matte läraren här är helt störd i huvudet.. tänker fan inte gå på någon jävla matte när man får höra att man är dum i huvudet.. för man inte får hjälp på ett specillet sätt..för ja måste få hjälp på ett annat sätt.. kan inte lära mej nå om matteläraren gör samma med alla.. Känner mej lite små sur över allt idag.. så ja har lurarna i och lyssnar på musik så ja ska kunna tänka på annat.. för blir knäpp om ja sitter och stör mej på allt.. Något bra är iallafall att ja ska sova i kalix hos fia och bara ta de lungt.. Oj hålde nästan på att glömma att berätta att bio var jävligt roligt vi såg ju Wall-e hihi så söt han är

Av Johanna - 13 september 2008 11:44

Fan också glömde skriva igår.. misslyckades med att skriva varje dag.. får ta det nästa månad då..Igår va sista dagen på brandstation.. (tråkigt) hade vilja stanna kvar ett tag till men får komma ditt igen i februari lr va de var..men det känns jävligt länge dit..Hade iallafall jävligt kul igår vi fick ju fara ut med doms båt igår som gick 40kt lr hur man säger de.. sen så gjorde ja rullbandstestet och klara de.. sen efter allt de fick vi sluta och ja drog till luleå och umgicks med madde,magnus och jonas vi drog och bowlade.. fan va ja suger på de.. kom sist..bättre lycka nästa gång kanske.. Idag ska vi nog bara ta det lungt sen på kvällen tänkt vi dra och se på bio med madde och magnus..Måste höra hur fia mår idag också var en jobbig dag för hon igår..men det har vi alla..


Kommer bilder sen

Av Johanna - 11 september 2008 22:26

Jaha idag har man varit på brandstation en en gång.. dag fick vi på morgon hålla på med slangarna och koppla ihop dom och sen spruta med dom på olika sätt.. sen på eftermiddagen så for vi ner till campingen och tog på oss tårrdrekter istället för våtdrekter;) hehe va jävligt hämfigt låg och fölt runt där i vattnet.. sen fick vi sluta för dagen.. så for hem och övningskörde emma och madde följde med dom tyckte de gick bra:) dom verkade inte så rädd iallafall.. sen så åt vi räkmackor och bara tog de lungt nu ska man snart gå och sova sitter här och sömnar nästan.. Äntligen helg imorn så man får ta igen sömnen som man förstört under veckan.. 


Idag är de 7år sen dom körde in i world traid center  R.I.P


Av Johanna - 10 september 2008 21:34

Idag har vi fått göra rullbandstestet som är 8minuter.. Känner mej rätt sur på mej själv klara bara 6 min och 5sek fy fan va jobbigt det var full utrustning och hela skiten.. Sanne gjorde det också hon klara de inte de heller en minut bakom mej var hon.. Men hon och ja ska göra om de nu på fredag.. vill verkligen klara de men tror inte ja klara av de då heller men kan ju alltid testa..Sen på eftermiddagen så tog vi på oss maskerna och tubberna och all klädsel och drog in i en container och tände på för att vi skulle få vara med under en rökdykning.. var jävligt häftigt hade elden över mitt huvud.. och så sa brandmanen som var med oss att vi skulle ta av oss ena handsken där inne och först känna på golvet och sen känna upp mot taket. På golvet var det iskallt.. och i taket otroligt varmt.. sen såg man också där man satt den svarta röken precis över oss som ett lager såg det ut som..Sen har vi inte gjort mycket mer idag.. (Har bara bilder från rullbandet, vi fick inte ha med oss mobilen till rökdykningen, och de säger ju sig själv varför men tog bilder från en annan sida på ett ungefär hur de såg ut)

Av Johanna - 9 september 2008 20:11

Idag på morgonen gick vi igenom hur en bilolycka ser ut och varför man ska ha bälte och sånt? Sen så fick vi ta på oss våra kläder och gå ut och slå sönder och såga sönder bilrutor och klippa av taket med en stor och tung sax.. och bryta upp dörrana och massa mer.. det var kul som fan hade bara vilja ha en bil för mej själv och göra allt med.. Sen efter lunchen så tog vi en snabb undervisning hur vi ska ta på oss maskerna och 25kg tubberna.. (lite tungt) sen fick vi gå runt station med de och andas och känna hur det känns! Sen efter de hade vi bara en timme kvar så då trog vi ut med bandvagnen och körde lite i terrängen.. var kul som fan.. Lite orolig för imorn Rullbandstest imorn med 25kg tubberna och fullt på kläd med alla klädsel.. men det går nog bra klara ja det inte så är det inte hela världen.. men man får hålla tummarna..


Av Johanna - 8 september 2008 21:00

Måndag vakna upp och kom på att ja skulle på brandstation.. så inte så mycket fram imot de som ja tordde ja skulle göra.. va jävligt trött på morgon,och hade inte alls lust.. men när vi väl kom dit och börja komma igång.. fick oss en undervisning om brandbilarna hur och varför man använder dom till olika saker.. fick våran utrustning.. sen på eftermiddagen så fick vi dra ut med sky liften och fara upp 32m upp i luften jävligt häftigt trodde ja skulle va höjd rädd men inte de minsta.. kändes jävligt skönt att så där på ett sätt..Ska ju vara på brandstation i en hel vecka med Sofia och Sanne, vi kommer få göra nya saker varje dag så det att vara uppmärksam som fan för det kommer ett prov på allt sen..den här veckan kommer nog gå fort bara därför och de är ju jävligt bra för ja längtar mer en gärna till helgen.. har något att se fram imot varje dag fram till helgen.. För till helgen blir det bäst..


Ja kanske inte är Vacker, Men ja är otroligt Sällsynt


Av Johanna - 7 september 2008 13:39

Jaha nu är de söndag fy fan va jobbigt skolan imorn.. känns deprimerande.. hade vilja ha ett helt långt sommarlov till, men sånt går ju aldrig att fixa.. Sitter hos jonas och skriver.. har sovit över här, hade jävligt kul igår såg film och snackade, trögade oss rätt mycket.. senare tänkt vi dra och bowlan med en av hans kompisar, men det blev inte vi for och såg på lördagsrocken istället.. såg lite folk ja kände.. sen satt vi mest och snacka på stan.. sen har de väl inte hänt så mycket mer

Av Johanna - 6 september 2008 10:30

Har nyss vaknat jävligt trött..igår så for ja ju till lule och umgicks med jonas.. hehe fick se en film när han var lite hehe.. de va jävligt kul.. sen snacka vi bara med hans morsa och farsa mest..dom är jävligt trevliga lika trög humor som min morsa och farsa:) Funderar om ja ska ta och göra frukost och sen duscha.. ronja kanske kommer till lule idag.. hon har ju tänkt länge köpa syrrans mobil men aldrig haft pengar hoppas hon får de nu så kanske vi kan fara och bowla som vi hade tänkt också:)

A man in the wood is better than wood in the man


Ovido - Quiz & Flashcards