This is my life

Alla inlägg under september 2008

Av Johanna - 5 september 2008 08:18

Sitter här igen.. kl är 08.18 8 timmar och 30 minuter tills ja ska dra till lule fy fan va skönt att få ta helg.. och bara villa hjärnan.. hehe igår gjorde ja inte mycket for hem från skolan, for ner till mormor och morfar hjälpte dom att sätta massa skrot på släppet, de skulle visst till tippen så var ju tvungen att fara dit och se så dom inte slänger bort de ja vill ha till min lägenhet sen;) men de va lungt mormor har lagt undan de som ja skulle ha..sen va gjorde ja mer.. duscha,såg idol och packad för idag:) Madde och magnus kom förbi en sväng igår också.. sen hände de väl inge mer..

 Där alla tänker lika, där tänker inget speciellt mycket

Av Johanna - 4 september 2008 09:34

Är på skolan.. har nyss haft samhällsk. lite jobbigt har fått en mängd uppgifter.. men det går nog bra snart har vi svenska B.. Jaha va hände igår nå var på skolan som ja skrev.. sen drog ja,sanne,emil och ronja till lule och umgicks med jonas sen drog sanne och emil lite tråkigt.. men ronja,jonas o ja hade ändå kul:) nå i helgen ska man ju till lule längtar.. måste snacka med syrran om skolan o sånt när ja kommer dit:) och höra va hon har att säga om de.. P.s första gången ja har hört någon säga när man svar i telefonen sitt eget nr! hehe hade inte så mycket mer att komma med idag.

If you dont live for somthing you will die for nothing


Av Johanna - 3 september 2008 08:13

Sitter här igen på skolan..hehe hade visst ingen trafikkunskap kul att komma hit när man inte har något..blir så less när lärarna aldrig orka informera oss! Har funderat mycket på att byta och börja Op i lule, är så grymt less på kalix lr så byta helt program.. fast det är ju de där med ett extra år vill som inte de kändes jobbigt.. Men om ja byter kommun så kommer ja få bidrag på 12.000 av kalix kommun lr vem ja får de av.. Och de ska ju då räknas som hyra,mat och skolan.. men då kan man ju bo hos syrran och dom får hälften av de.. lr nå sånt:) Måste ta mej ett snacka med syon men hon är ju aldrig här.. plus att det inte finns nå nr man kan ringa heller.. JÄVLA KALIX.. Igår ja va gjorde ja då satt i töre ett tag med sanne och ronja o ragga killar på shell.. fick inge napp men det var nog för att det var tisdag.. övningskörde efter de försökte lära mej baka.. Själva bakningen gick bra men är rätt dålig ännu på att köra lungt framåt vill börna hela tiden.. tror morsan va lite rädd igår hehe

Av Johanna - 2 september 2008 07:56

Nu sitter ja på skolan med sanne.. och snackar lite om mina problem.. nu får hon var psykolog till mej.. hehe Igår hände det väl inte mycket for aldrig på skolan orkade inte, följde med syrran och magnus till ikea igår sen for vi och övningskörde i siknäs, morsan följde med hon var lite rädd i början men sen släppte allt sa hon för hon såg att det inte var så hämst som hon hade trott.. hon erbjöd sig att börja fara varje dag bara lite grann..Från den här månaden ska ja blogga varje dag:) se om ja klara de

Av Johanna - 1 september 2008 01:43

Jaha har inte skrivit på några dagar.. har varit rätt deppig.. johan och ja gjort slut..känns förjävligt..känns mycket så att ja gjort världens största misstag..for ju till han och allt var bara tårar för de mesta..känns också som att ingen förstår mej heller för när ja väl pratar om de med folk så får man bara höra positiva saker om att man är singel och sånt.. Och det är fan inge jävla kul att höra..det känns som att ingen vet hur ja känner och hur ja tänker lr vill? alla går som efter hur dom kännt och att det blir bättre sen.. och att man går vidare.. Ja kanske INTE vill gå vidare.. som alla tror.. Ja kanske ser glad ut på utsidan men på insidan känns det tomt som ett svart hål..och när typ alla man känner har den attityden om de här så.. har man fan ingen lust att alls börja nämna hur man alls känner över huvud taget..känns som ingen ide..ska iallafall skit i skolan idag, orkar fan inte fara och börja berätta om allt för alla.. dom kommer nog säga som alla andra har sakt hitills.. så drar till siknäs med syrran imorn.. det känns också förjävligt för att alla mina grejor från johans lägenhet är hemma i siknäs.. och fara dit och se dom.. bara ja tänker på de gör de ont inom mej..

Ovido - Quiz & Flashcards