This is my life

Alla inlägg under november 2009

Av Johanna - 8 november 2009 14:55

De finns vissa stunder man måste säga Nej och gå och sidan när de berör en som mest.. fast man inte vill och ena sidan av en säger gå men ena säger stanna så har man bara ett val i livet och i vissa lägen måste man inse i sig själv va som är rätt och fel..


Nu sitter man hos syrran och ser en film som är väl så där.. men fördriver tiden ska snart dra med bussen till boden och hälsa på en kompis bara han slutar :)


Imorgon blir de happis med morsan och köpa mej skor,alko och sen om man hittar sig nå på gallerian, hade vilja dra dit med någon annan men de funkar också så här..


Livet är verkligen inte så lätt som man tror.. i vissa lägen kan de gå väldigt bra och bara uppåt hela tiden.. men helt plötsligt blir man helt orkes lös och inte gör något alls och de går bara neråt och allt känns bara dåligt.. de är då man ska verkligen kämpar som mest.. för till slut kommer du upp till toppen igen och allt känns bra :) Ibland känns ljuset i tunneln väldigt långt bort men helt plötsligt är du där ändå fast du inte märkt de ^^

Av Johanna - 7 november 2009 21:00

Ikväll utan något alls...? de var ett tag sen de var en sån här helg, när man inte haft något alls.. för brukar ju iallafall va något man ha gjort eller farit på.. Men funderar om ja ska dra till stan i morgon och köpa lite saker och ting ;)  Även om ja så får fara själv orkar inte bry mej längre.. men visst förstår väl på ett visst sätt att man inte har råd.. Jaja ärlighet kommer man långt med, kommer ingen stans om man smitter undan med allt..för de kommer fram någon gång och då är de inte så roligt att stå för de.. enligt mej. men alla gör vi våra misstag, ska inte sitta här och säga att ja är ärligast här verkligen inte som sakt alla gör vi våra misstag, och alla gånger behöver de inte komma fram allt i vissa lägen, men de är ju enligt en själv vars de går då?..


Ja nu har man två Älsklings Låtar Britney Spears - 3 och Lady Gaga - Paparazzi, Så grymt bra låtar sitter och lyssnar om och om igen på dom tills man då har lessna ^^


Jaha när ska den här jävla hostan ge sig då har snart haft den i 3 veckor.. lite less ja är. Har även fått mitt schema till min praktik plats ska vara på Specialistmottagningen på sjukhuset :) hoppas på att de blir bra där.. har ändå fått rätt sköna tider Mån,Tis,Ons,Tors 08.00 - 15.30 och Fre 08.00 - 12.00 Fy fan va NICE Fredag ^^ Sen har ja 45min lunch också så ser väl fram i mot de här lite nu^^


Mina tankar har gått upp och ner om de här med att börja träna och "strömmen" har försökt dra med mej på ett och annat.. vet inte va som fick mej nu över helgen att börja ändra mej från min åsikt men ska snacka med henne i veckan, och se hur vi ska göra.. för varför inte? men har ju aldrig varit den här som Bara dra på gymmet gillar mer boxning,simmning, m.m :) så får väl se hur vi lägger upp de så de blir rätt vist för oss båda. Och Ja, jag är seriös hehe har fan bestämt mej, NU börjar ändringarna som ja prata om för 2010 kommer de hända en hel del




Av Johanna - 5 november 2009 19:34

Ny dag, nya tankar, nya problem. Den här dagen har varit väldigt lika dom senaste.. samma jävla grej att stiga upp till och göra.. de dom skiljer sig från dom andra de är väl att ja har beställt min STUDENT MÖSSA <3 och massa annat blev 1300 :- de är dyrt med allt när man går sista ojoj.. och de där va bara till själva student dagen mössan går ju för fan på 700:- ojoj men tog ju på 3 gånger så ja får börja betala av de nästa månad :) Sen är de bara att börja spara de balen som satan. För ja vill ha klänning,ny hårfärg, hår uppsättning, skor plus att man måste betala in 500 :- för att man ska gå.. Sminkningen behöver ja nog inte oroa mej över har en kompis som är grymt duktig på de så, de är de nog en summa mindre ;)


Sen som vanligt ja och mina tankar ^^ hihi Kom på idag, Va skulle du göra om du bara mitt i allt vakna upp en morgon och inte kunde se? (alltså blivit blind) Hur går man till väga, när man är vann och se och helt plötslig kan man inte de? Där min tanka var, var att Tänk efter vilka i din närhet som Verkligen skulle stanna hos dej Fri villit,om de skulle hände just dej? Har man alla vänner som man tror vid sin sida eller går dom? Tänk om man har en familj som inte skulle kunna accptera de eller inte vilja ha med en att göra mer, hur gör man då? Skulle du accptera om Din vän blev blind mitt i allt? skulle du umgås lika mycket med personen ändå?

Av Johanna - 4 november 2009 18:15

Hemma först nu. Idag har man varit på skolan vakna kl 6 och sen slutat 3 på eftermiddagen sen bar de av med timmerbil till persön med en gammal kompis, otroligt kul för man måste ju se hur de är.. har ju som haft lite tankar på de där att kanske börja jobba med de i framtiden :) Ja vet inte va de är med mej och Lastbilar över huvudtaget, de är något specielt iallafall ;)


Lite less ja är på den här jävla förskyldningen och hosta på de.. sen har man extrem huvudverk till och från.. endel tror att ja har fått svininfluensan, Hahahahaha.. sånt svammel tror inte ja på. Blir så jävla less att höra allt jävla skit sen att man ska ta vacksinet fan heller de vet man ju inte va de ger för biverkningar endel har ju tydligen blivit sjuk av de också.. så ja ska då INTE ta de.. visst för dom som tror på de. Jag tror ju att de här är en helt vanlig förskyldning som alla andra de är ingen större skillnad tror då ja.. Sen förklaringen på dom som dött, hmm.. ja tror att de ligger något annat i bakgrunden, men man får ju se om de kommer fram något om de, men skulle inte tro de.

Av Johanna - 3 november 2009 23:12

Jaha då fyller man år idag också.. jaha vakna ju inte så pigg, hade inte sovit något på natten, håller på att bli förskyld plus på de mardrömmar = INGE BRA NATT men vakan 6 iallafall satt på köksoffan ett tag sen knarka man lite verktabletter och gick och la sig igen och sov till 11 för att man skulle orka med dagen över huvudtaget.. For på skolan iallafall lämna in lite uppgifter och sa hej till en massa folk. Sen bar de iväg mot stan för att fara på min första teori lektion på körskolan och sen boka upp massa tider :) nice som fan.. kände mej lite rik där också alla som var där kunde inte betala då, men ja la bara upp 5000kr på bordet och sa "Ja betalar då kontant, Nu" hehe lite drygt men men.. Sen efter de blev de restrung nästa med familjen och fira mej så hade en otroligt trevlig kväll.. om man inte tänker på huvudverken och smärtorna i rygg och nacke :(  Blir iallafall utgång i helgen, Längtar<3


Man får ju Gratulera sig själv så Grattis på födelsedagen Johanna ^^


Kom upp två saker ja fundera på idag. Ni som åker buss någon gång, är de bara ja som gör så eller? Att när man stiger på då får man lite tunnel sende att man bara kollar efter någon plats så man får sitta själv.. och sen kan de sitta någon man faktiskt känner på något sätt, och man bara går förbi dom, men man tänker inte på de man kollar bara efter den där platsen? Är de bara ja, eller gör många så?


Sen har ju fundera över om man nu skulle ha en polis som mor,far,pojk/flickvän, något i den stilen.. Skulle man i så fall säga till Hon/honom om man hade knarkar kompisar,någon kriminel vän eller något i den stilen. Om man hade hört Hon/honom pratat om att dom försöker få tag i den här personen, som du är vän med. Är man en riktig vän och inte säger nå.. fast de också är fel eller säger man de, hur skulle du göra?



Av Johanna - 1 november 2009 22:46

Jaha de va de roliga slut för den här veckan, var ju Halloween igår som man knappt märkte av men visst.. kändes som en helt vanlig kväll för mej förutom då att endel klädde ut sig hehehe Nå blev iallafall inge arvidsjaurd för mej igår kom upp lite problem på vägen, men de kommer flera gånger ja kan ta chansen att dra dit inte för att ja tror att de är så mycket att se där men visst varför inte.. 


Jaha hur va gårdagen då, jodå de var otroligt nice for till några polare och förfesta där och bara hade trevligt sen drog de vidare till någon annan förfest och en till måste ju göra lite omväxling^^ Träffa mycket folk sen förut så de va trevligt ha få prata med dom lite och höra hur dom haft de och så.. blev på pubben man satt till halv 4 på morgonen men sen bara de iväg hem igen..


Vakna upp med en jävla smärta ÖVERALLT, nacken känns som att den ska gå av när man rör sig..sen har man ju inte varit pigg alls har knappt orkat röra mej från punkt 1 till 2 ojoj då är de illa.. men smällar man får ta när man ska dansa och röja loss^^ Plus på allt de här har man haft främmande hela dagen som kommit hit och fikat och firat mej lite halvt, så bakis på de har verkligen inte varit lätt men...

Ovido - Quiz & Flashcards