This is my life

Alla inlägg den 30 september 2009

Av Johanna - 30 september 2009 16:13

Vilken jävla helg, förmodar att ni läst NSD i måndags var ju som våran grej på första sidan:D Ni som inte har läst tidningen eller som inte var där i Lördags så.. Vakna man upp klockan 5 på lördag var väl så där halv pigg mer nervös..  Jag och Angelica satte oss på bussen och drog till Luleå, till våran förvåning när vi väl var där får vi inte tag i Danne så vi ringer runt till alla vi känner för att fixa upp han och sen ta oss själva till biltemas parkering före 8. När vi väl tar oss dit så har folk fixa upp danne så han kommer också dit efter ett tag, de första vi gör är att avspärra området vi ska ha och ställa ut bord och stolar där vi ska släppa in folk till våran Utställning, eftersom kommer bilföretagen med sina nya bilmodeller och stället upp dom.


Sen börjar de droppa in folk hela tiden som ska va med i tävlingen, klockan 1 fick inga mer vara med i tävlingen då skulle alla röster räknas medans endel gjorde de, passade Jag och Angelica på att gå runt och fota bilarna som man kunde få på en t- shirt eller som musmatta till datorn som vi sålde sen och klockan 14.45 skulle priserna delas ut. Över 40 bilar kom ju dit. Vi hade ju olika klasser -69, -70 och -90 till 09 så tre priser i från varje klass.. plus priser från biltema, men vi hade även pris för snyggaste bil och värsta vraket, och där fick dom presentkort från bilfirmorna och lackaffären.


När de var färdigt så får vi alla och sov ett tag så vi skulle orka kvällen, sen efter några timmar så började vi fixa oss och drog ut till cruisingen och körde runt, tog inte länge fören vi vill starta nå mer så vi bestämmde oss att vi ville ha en "Born out" tävling så spred ryktet och sen for vi snabbt och gjorde en bokall som såg ut som en fälj. Drog till storheden och till vår förvåning står de massviss med folk där.. och de fanns rätt många som ville bjuda på sin bil.. Men de var en som van som sprängde motorn på den, så han förkänade väl priset för de, så Grattis får man väl säga. Sen blev kvällen väldigt kort var väl hemma vid 3 på natten.


Som sakt Höstutställningen,Cruisingen och Born out tävlingen var Jag, Angelica och Daniel som startade allt, kommer nog bli till en tradition framöver:)


Läs artikeln på NSD

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4899461

Ovido - Quiz & Flashcards