This is my life

Alla inlägg under mars 2009

Av Johanna - 25 mars 2009 06:14

Igår i kuriren så stod det en hel sida om Divine sins, eller Passion Lane rättare sakt.. alltså mitt exs band.. de verkar se jävligt bra ut, dom kommer iallafall framåt.. kul att höra.. sen senare på kvällen så for vi och åt china mat, Mm.. gott som fan... sen så satte ja mej och spela poker å internet fy fan va kul de är, spelade på maddes.. för ja är ju minderårig ännu så får igentligen inte spela men men.. kul som fan är de, vi spelar ju ändå bara om låsas pengar, de är ju inte riktiga.. men tycker ja ändå börjar bli jävligt bra på de, är br att bluffa.. hihi

Av Johanna - 24 mars 2009 15:13

Idag har man varit ledig, skönt att få sova och veta att man ska fara på något.. men imorn blir det onsdag,torsdag och fredag hade kollat fel.. men de är ju inte så farligt bara jobbigt att stiga upp tidigt..


Idag har man ätit frukost på korvis, och sen for vi till siknäs och varit ute och gått med mamma,madde och jakita..  och jakita for efter en ren.. så hon fick lite extra motion..

Av Johanna - 23 mars 2009 09:15

God morgon på er

Vakna för 15 minuter sen är ännu lite trött i mössan..men det går över har nyss läst kuriren, kan då säga atthär upe händer det inte mycket. iallafall inget som är intressant.. och inte missar man mycket när man bort i lule.. kollde precis att de som har hänt i kalix.. är väl de ända att Kalix Bandy lag har vunnit SM- finalen.. så inte missar man mycket..


Och annars är väl allt helt okej, jobbar ikväll börjar 3 och slutar 8 och sen

är ja ledig tisdag och fredag..så jobbar bara tre dagar.. 


Måste be om  ursäckt till några, för att ja inte hör av mej så ofta, eller ens kommer hem till siknäs.. så nå får inte ta de personligt.. men hinner bara inte ibland och ni vet ju mitt minne hur kort de är.. så får be om ursäckt.. men ni får gärna höra av er ni också..alltid kul att höra.. ni vet vilka ni är

Av Johanna - 21 mars 2009 15:35

Igår for ja till jonas, och sovde över.. känns helt ok.. sen har vi målat idag eller jonas har de och ja hjälpte till.. för han har förstört vägen så var tvungen att fixa de.. tänkt att de går ju fortare om ja hjälper till..


Idag vet ja inte va som händer.. får se..


Av Johanna - 20 mars 2009 09:35

Fredag, skönt har fått sova till halv 10 iallafall sen så var solen i rummet.. idag får se hur de blir.. det är iallafall skönt väder idag 6 plus grader så stiger säkert ännu mer senare under dagen..


Hoppas man får spela Resident evil 5 någon gång, har sätt på massa videos.. och blir otroligt sugen när ja ser

Av Johanna - 19 mars 2009 06:21

God Morgon, skönt sista dagen för veckan slutar halv 1.. men är jävligt trött.. får se hur de blir till helgen vars man är och så.. känner inte för något just nu.. vill bara fara till siknäs och sova hela helgen.. men får väl se hur de blir..


Vet att ja inte har blogga någon låt på några dagar nu men hittar ingen bra så tipsa gärna

Av Johanna - 18 mars 2009 14:59

Jaha, lugn dag idag... va hos tre vårdtagare.. sen så får vi med en till sunderbyn så sluta 1.. och de gick jävligt fort.. sen har ja bara kommit hit till lägenheten och lyssnar på musik.. har väl suttithär 2timmar och nu smsa madde och fråga om ja skulle hänka med och äta ute med dom, fy fan har ätit ute nu i 5 dagar i rad, måste sluta fy fan.. ser ju inte bra ut.. på formen.. ska väl fara iallafal idag sen får de va ett tag till nästa gång

Av Johanna - 18 mars 2009 06:20

Vakna de för en timme sen, fy fan va jobbigt de är.. vill bara sova.. men får tänka så här att slutar tidigt idag och sen ärde bara imorn och sen är ja ledig.. skönt de..jaja ska skriva mer sen under dagen och lägga in en låt men vi hörs 

Ovido - Quiz & Flashcards