This is my life

Alla inlägg under mars 2009

Av Johanna - 17 mars 2009 06:20

God morgon på er allihopa..

vaknade oc var rätt så trött, iallafall var man inne i en dröm, och så ringde klockan.. hehe igår så jobbade jag kväll så otroligt skönt.. vill alltid jobba så.. började 3 och kunde sova ut och hinna med de ja skulle och sen fick ja sluta 1 timme tidigare för att ja skulle följa med madde på hundkurs, de gick ovanlgt bra tyckte ja jakita lär sig så  fort.. sen när vi kom hem snacka ja med jonas.. och idag ska vi träffas.. bestämde lte igår att vi kan ju alltid försöka.. men idag ska vi börja med att träffas och är ju bättre att prata om sånt här öga mot öga.. tycker ja men vi ser ju, blir iallafall en skön vecka jobbar bara till torsdag.. sen ledig fredag,lördag,söndag.. sen måndag kväll igen och tisdag ledig..

Av Johanna - 15 mars 2009 17:16

Igår så blev det lite drickande några cider och så.. sen så blev de väl vi 1 eller halv 2 vi gick och sova..


Idag sov man till 10.18 och derekt på morgon blev det att börja diskutera med jonas och ska ju bestämma mej till ikväll.. hur ja vill göra..känns lite pressande men måste väl göra de.. har inte fundera så mycket.. Och har pröva ringa johan flera gånger men han verkar inte svara.. så ja vet inte..


sover även ikväll i lule.. för att ja börjar jobba kl 15.00 imorn så madde och magnus tyckte ja skulle stanna va lite onödigt och dra hem..

Av Johanna - 14 mars 2009 16:40

Av Johanna - 14 mars 2009 10:23

Ja igår blev det bara att umgås med madde och ta det lungt.. snacka med jonas också blev rätt känsligt.. fy fan sånt här är ju skit jobbigt.. trodde ja inte skulle behöva gå igenom sånt här igen.. eller hade aldrig tänkt på de iallafall..Idag blir det väl att dra till siknäs iallafall vilket som på dagen eller kvällen.. sen kanske man behöver få prata med någon mer en dom tre som vet allt redan..


Av Johanna - 13 mars 2009 06:18

Ja igår hände det väl inte så mycket var och jobba..till 4 var rätt jobbgt.. men gick ändå ganska fort för att vi var på munhygien möte i 2 timmar och från 10 till 12 det är där de är som jobbigast klockan går så jävla sakta just där.. sen blev ja bjuden av syrran och magnus på china mat så de va ju bra.. och nu är de sista dagen för den här veckan skönt.. slutar 3 idag får se om ja far hem till siknäs heller hur ja gör.. tycker jonas och ja ska vara ifrån varandra den här helgen så man får tänka på lite saker..

Av Johanna - 11 mars 2009 15:27

har slutat för en timme och 30 min så sitter här och lyssnar på papa roach tycker ni också ska ta och lyssna på den här låten av dom iallafall

Av Johanna - 11 mars 2009 06:16

I igår så fick ja sluta 1 de var ju känt, fick även mitt schema och träffa min handledare och hon var ju mycket bättre.. och schemat nja sådär måste stiga upp tidigt varje dag.. och det är ju inte min starka sida.. senare efter jag slutat så for madde,jag och magnus tll siknäs skulle hämta lite grejor.. sen blev det stor bråk mellan mej och jonas för at ja glömde höra av mej när ja var hos johan..så ja vet inte va som händer nu..slutar iallafall 2 idag

Av Johanna - 10 mars 2009 06:18

tjena sitter här och fördröjer tid ska snart fara och jobba på min praktik, känns inte alls så jävla kul.. vill bara sova hela tiden vakna 05.30 och har fan inte fått sova något har vaknat av att ja ska komma för sent.. kul men nu måste ja dra

Ovido - Quiz & Flashcards