This is my life

Alla inlägg under augusti 2009

Av Johanna - 9 augusti 2009 22:19

Tjena tjena

En helt ok helg, man ska inte klaga för ja har inte haft pengar till nå alls så den var lyckad ändå.. Blev att man drack vilket som, finns ju alltid någon som bjuder en, men då får man ju ränka med att blir inte nå full men bara ha trevligt de är aldrig fel:) Lördagen blev väldigt lugn satt i siknäs nästa hela dagen sen lule på kvällen umgås med några sen sova hos halv syrran. Söndag umgås med en underbar människa sen hem till siknäs igen.


Av Johanna - 7 augusti 2009 01:10

Alla har vi dåliga och bra dagar.. men kommer även dom dagar när allt bara går åt helvete.. men när man vaknar den morgonen så tror man att de ska bli en bra men annolunda dag.. och annolunda, JA!! de kan man väl säga att de blir när allt bara går åt helvete och de inte gick som man trodde.. absolut inget gick som man tänkt..


Man får höra mycket och man vet inte va man ska tro, och sen så ser man de från en annan vinkel som man inte sätt de från förut.. så verkar de som att vissa saker faller på plats efter de folk säger.. Men ja vill verkligen inte tro på de.. men på ett sätt har ja de i baktanken hela tiden för att ja är så rädd att de ska bli som med en annan ja fick otroligt starka känslor för förut.. och ja märker att ja håller på att hamna där igen men känslorna alltså.. och ja vet inte hur ja ska bete mej för att ja är så rädd att bli så sårad igen, mitt betende kan göra så personer tycker ja är jobbig.. men de är verkligen inte de ja vill att personen ska tror.

Är bara Rädd att bli Sårad igen!! =,(

Av Johanna - 4 augusti 2009 12:49

God morgon


Hur vanligt är de att drömma om samma person i 5 dagar i rad?

Inte vanligt alls, men men de har ja då gjort.. och att alla var bra är ju heller inte så vanligt..

Ikväll far en polare hem till stockholm igen tråkigt men vi ses igen, sen är ja i siknäs som vanligt nästan.. funderar va man ska hitta på alla är ju så långt bort från en, sen fick ja även veta att en annan polare kommer nog inte  upp fören efter helgen som kommer.


Av Johanna - 3 augusti 2009 00:23

Go kväll på er


Har väl inte så mycket att berätta, för de har varit en ovanligt lugn helg.. orkade inte betala in mej på Lk fre och lör så blev att umgås med annat folk men lika trevligt de, igentligen så får man väl se de så här att var ju på torsdagen, drack som fan,såg mycket folk man kände och bara hade de trevligt så varför ska man då gå en dag till, bara för att träffa mer folk man känner eller? Nä står nog över..

Sen idag vakna man väl på fel sida har varit lite sne och trött hela dagen och sen har de varit hela huset med folk som inte gjort saken bättre.. livat hela tiden.. men är i lule nu har sätt på fast and the furious 4 igen 5:te gången ja ser den men lika bra ändå, skulle kunna se den igen nu derekt;) Senare idag blir de väl att fira en som står mej nära och bara ha de trevligt:)

Grattis på Födelsedagen=)

Ovido - Quiz & Flashcards