This is my life

Alla inlägg den 6 april 2009

Av Johanna - 6 april 2009 11:32

Hej på er

Har inte skrivit på 2 dagar har jobbat så har inte orkat sätt mej här..


I Fredags blev det inte att se någon av dom där filmerna ja skrev, vi såg

"Så ska de låta" och Troja.. och bara myste somna nog vid 01.30


Lördag så ville ja att vi skulle stiga upp lite tidigare så vi hinner umgås.. innan ja ska fara.. Fick veta att Anna fyllde år, så det blev att vi får och köpt blommor innan ja for och jobbade.. började jobba och fick övningsköra med hyr bilen hehe va kul som fan.. jobbade bara till 9 så fick.. när ja väl kom till stan så hade hertsön bussen gått.. JA va roligt! (inte) nä hoppade på lerbäcken för de är ju där i närheten och tänkt åka så nära som möjligt så ja slipper gå så långt.. men då va busschafören så snäll att hon körde mej till hertsön för att hon hade tid över.. Är väldigt tacksam för de ännu för finns inte många som skulle ha gjort de så Tack tack.


Söndag vakna och samma där ville att vi skulle umgås lite, men vi följde med Anna och handla och annat.. sen när vi kom tillbaka hade ja 1 timme innan ja skulle fara in.. för ville fara lite tidigare och hinna köpa blommor och äta..för de var ju som sista dagen ( snyft)


Men iallafall kom dit och gav blommorna och kram om Stina och hon gav mej en påsk kyckling jävligt gullig och sen även ett rim.. så de va jävligt kul..

Sen när ja väl skulle sluta för dagen hade vi båda tårar i ögonen och inte ville säga hej då ( de va som hemskt, hade lätt kunna stanna kvar där 8 veckor) Vi har haft de så himmla roligt tsm, hon är en sån människa som ja ser upp till.. synd bara att vi inte får ses på ett tag nu..

Kommer sakna stunderna när vi skratta och tröga oss

Ovido - Quiz & Flashcards