This is my life

Alla inlägg den 16 april 2009

Av Johanna - 16 april 2009 22:56

Go kväll


Har inte så mycket att göra så tänkt ja skriver några rader.. är lite små irriterad.. är hos syrran och ska sova här.. tänkt att ja kunde vara hund vakt när hon ändå ska jobba imorn.. men hon visst inte riktigt när magnus skulle komma hem men tänkt att de tar väl några timmar.. men så skulle hon visst börja 8.30 och han sluta 8.00 så känns helt onödigt att ja ens är här.. när ja kunde ha sovit kvar hos jonas i hans sköna säng.. sover så jävla bra i den.. vet inte varför, är bara så.. Men nu får ja ju inte komma dit fören nästa helg.. och då jobbar ja så jävla länge på fredagen.. och ja vet inte alls va ja ska göra i helgen.. har inte pratat med någon.. så vet inget..


Får bara hoppas på att man får sina pengar av morsan imorn..

behöver nog att gå och sova så.. så blir man gladare.. är nog bara lite trött 

Av Johanna - 16 april 2009 12:11

God morgon på er

Idag är de rätt fint väder har inte varit ut ännu men ska snart.. fara till tuna och få på skrivit ett papper av min föra handledare.. och sen vet ja inte.. får väl se om man är ute nå mer sen.. ser ut att blåsa lite gran men de ska ja nog överleva..


Till helgen blir det nog att vara själv.. skulle vilja hitta på nå kul men kommer inte på något plus att man inte har så mycket pengar... men ska ringa runt och höra va folk ska göra så kanske man hakar på..


I Siknäs har vi iallafall fått våran riktiga toalett nu haha.. och den där jävla bajamajan är borta.. så nu väntar man bara på duschen som man har nästan väntat på i 13år hehe;)


En låt ja bara hitta jävligt bra.. tyckte ja;)


Ovido - Quiz & Flashcards