This is my life

Alla inlägg den 13 april 2009

Av Johanna - 13 april 2009 16:33

I Fredags så for madde jag och magnus från lule.. var och hämta jonas och.. var och åkte lite runt alla möjliga byar från lule till siknäs tog 2 timmar för oss att komma till siknäs.. och istället brukar de ta 35min ungefär.. sen blev det att vi åt här och spela poker.. och bara hade det trevlig.. sen for madde och magnus.. och jag och jonas var kvar..


Lördag, så blev det att vakna lite tidigare och börja göra sig färdig för pimpeltävlingen här i siknäs.. madde och magnus var redan på vitträsk och gjorde upp värsta skyddet av snö för det var ju inge höjdar väder.. kallt, dimmit och blåste men vi brydde oss inte.. vi grillade och satt och såg när folk pimplade, vi pimplade ju aldrig själv.. istället satt vi och såg när andra gjorde de.. och vi satte upp påskris och allt möjligt.. sen senare på dagen blve det att köpa pizza.. försökte få tag i ronja hela dagen men inget svara de va ju tråkigt.. hade viljat umgås med hon.. men lite svårt när hons hemtele inte funkar något mer och sen när hon hade avstängt mobilen..


Söndag, bara tog det lungt och jonas och ja hade prick skytte på snöbollar hehe vem som kunde träffa mest m.m sen blev det att vi gjorde eller jag gjorde en sockerkaka och bara såg film bara tog de lungt..


Måndag, så ringde madde och magnus och hörde om vi ville va med och bygga en snögrotta.. och de ville vi ju så då var de bara att stiga upp och börja klä på sig.. sen blev de lite snö krig.. och nu sitter vi här och bara tar de lungt.. blir att dra till lule ikväll ska jobba imorn börjar kl7 imorn fy fan.. men syrran skulle köra mej imorn så behöver inte stiga upp så tidigt men sen blir de väl kring 5 tiden eller tidigare.. jobbigt..


P.s Kommer in massor med bilder sen,

ska sätta in dom när ja kommer till lule ikväll

Ovido - Quiz & Flashcards