This is my life

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Johanna - 14 januari 2010 19:28

Nu kommer ni säkert bli glad igen för nu har ja fundera på en massa, jag och mina skumma tankar och frågor;)


Börjar väl med att berätta att ja imorgon ska man på..  Ja va man nu ska kalla de " Nät dejt ".. nå sånt hmm..har Aldrig någon sin träffa människan bara snackat med han på nätet och sätt bild på han prata med han i telen i snart.. hmm.. 2 månader :) Och imorgon ska vi träffas för första gången.. Nervös? Nja inte ännu iallafall tror inte ja kommer bli de eller man vet ja aldrig.. men som de känns nu Nej verkligen inte har ju som gjort de här några gånger förut och har de varit några problem.. Nej!! Har så lätt för att träffa nya människor, tycker de är bara kul :)


Sen så har man ju den där jävla teorin som ja skjuter upp hela tiden så istället för den har som såna här tankar kommit istället .. hmm.. mycket viktigt? Nej!!


Tänk om man skulle bland ihop olika folks personligheter eller personer.. Man tar alla man känner och blandar lite tar lite från varje.. typ rumpan från han, hans personlighet, hans utseende, hans armar.. m.m Undra om de skulle bli en bra kille.. hmm.. ja vet vem? Eller om man bara skulle ge typ till några ja känner som är rätt blyg eller inte säger så mycket att man tar från någon som pratar lite för mycket och ger dom de :) bara ändra lite små fel^^ Eller att man tar någon som är nästa perfekt som bara ska bli lite snällare,bry sig mer och ge mer tid åt en.. hmm Fy fan va Nice om man skulle kunna göra de.. Då kan ni ju tänka er va ja skulle sitta och göra hela dagarna ^^


Sen från en annan sak till en annan..

Tänk om man kunde ändra väder och årstid från varje dag.. Att man ligger i sängen och blundar och tänker på hur man skulle vilja att dagen ska se ut fy fan va Nice.. Soligt +35 och till den andra en mysig Snö storm på kvällen eller så sätter vi lite åska på himmlen :D Vilket väder skulle du ofta ha? :) Och en massa andra tankar har kommit, som Ni märker har ja varit i dröm världen ett tag.. Men de är väl så när man tycker allt är jobbigt så flyr man bort till något bättre..

Har ja rätt eller är de bara ja som gör de?



Ovido - Quiz & Flashcards