This is my life

Alla inlägg den 26 januari 2010

Av Johanna - 26 januari 2010 21:23

Idag har man lite tankar och lite annat smått och gott ;)


Hmm.. ja vars ska man börja kan väl börja säga att här hemma har vi magsjuka så sitter och stor håller tummarna att ja INTE får de.. Om så är fallet MÅSTE den gå över innan fredag.. alltså får den lite press på sig.. men har inte känt något ännu så vi får väl se..

Sen så blåser de som Satan ute, dom har visst lova SNÖSTROM...på ett sätt LOVE men ändå inte när man sitter i siknäs med fel människor.. sen tar man sig ingen stans, för ja kan ju räkna med att morsan inte tänker gå ut en meter i morgon.. ? Så får väl se hur långtråkig dagen blir=/

Sen har man jobba vidare med teorin som ja lovat mej själv börja flytta på ändå rätt bra.. För fick ju lite ord inbankad i mitt huvud av några människor.. Tackar ja för<3 ja får aldrig något gjort om ingen säger nå, men  man behöver inte skrika och gapa som en del.. .. nämner inga namn..  


Jaha de andra då.. Hehe jadu de är väl de här med Kärlek.. hmm som vanligt..

If love is the drug then what is the cost.. Sant, Kärlek är som ett gift.. När man inte har de så söker man efter något speciellt gift.. alltså de mest farligaste igentligen.. gör vi de alla ;) Sen när vi närmar oss de och får lite av de så vill vi ha mer.. fast vi vet att de kanske inte är så bra för oss.. Och andra säger nä skit i de, inge bra för dej.. Lyssnar vi? Hahaha Nej verkligen inte vi måste bara ha de här giftet.. Sen när man har de så stannar man kvar och är helt ner drogad i de och de är bara den omgivingen man helst söker sig till.. den andra kommer på sidan om när de passar.. Sen kan de hända att man tröttnar och vill ha något ännu bättre.. Då är de jobbigt att bli av med giftet ( drogen) i början för man vet inom sig själv nu kanske ja får va utan de ett tag.. de kan va de som tar tungt på en.. och sen en massa annat.. Men när man väl letar efter nytt så blir man mer beroende och vill gärna prova på lite allt möjligt..

Ungefär så skulle ja beskriva Ett förhållande eller En romans med en Bad boy är.. Någon annan förklaring, så kommentera :)





Ovido - Quiz & Flashcards