This is my life

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Johanna - 18 januari 2010 21:58

Ja nog går de ett och annat i mina tankar.. Mina tankar kretsar till många ja känner eller kände..?Stor saknad är de otroligt<3 till och med folk ja knappt känner, har ja tänkt på... inte alls likt mej men men.. Va tänker ja på då? Jadu de är mycket Hur dom mår, vad dom gör nu, hur de blev så här? Så mina tankar går mycket åt alla andra håller på att bli knäpp för man får aldrig något vettigt resultat.. Varför inte höra av sig då? Hmm.. jadu lite komplicerat kan man väl säga.. Eller så kanske de är ja som Gör de komplicerat hmm vem vet?


Sen som ni har märkt så har min träning legat på hyllan ett tag typ tagit (Jullov den också) men sen är den trögstartad som med de flesta saker ja gör nu för tiden.. Som vanligt de här tjatet om teori och projekt arbete..


Sen efter dejten i Fredags.. så har ja fundera att de är verkligen inte bara ja som är Rädd för ett förhållande.. Eller säger man bara så åt människor för att man vill hitta The Perfect Man? Med allt de där man har drömmt om.. eller har man bara fastnat kvar i dom man blev en gång GRYMT JÄVLA KÄR I? och vill hitta en sån igen.. typ en KOPIA? hmm.. man kan ju aldrig få de och inte heller kan man göra någon till den människan.. Alla är vi olika men ändå lik på något sätt och viss ^^

Nä men kan väl säga att nu fick man verkligen smack på sin egen medicin och de kändes nu i efterhand inte just i den stunden men Nu känns de verkligen.. Men kommer man lära sig av de.. Hahaha nä de tror ja inte för de kommer ja inte tänka på då.. Men som sakt man kan ju inte vara med någon om de Inte Känns Bra , visst de är hårt och de vet ja verkligen nu..


En ny människa som man aldrig träffat förut är som ett stort Berg man är lite rädd att börja gå upp för de tänker på alla faror som kan komma.. Men samtidigt så otroligt nyfiken, och så samlar man mod och prövar sen får man möta otroligt roliga saker på vägen som man blir ännu mer glad och nyfiken på men sen när man kommer upp till toppen kanske man blir besviken? eller så kanske man inte tar sig upp till toppen man ramlar ner efter ett tag.. Om man har för höga krav på att något ska vara precis som man tänkt.. och sen inte är så då kommer Stor Besvikelse.. Så skulle ja beskriva de.. har ni något annat förslag?

Ovido - Quiz & Flashcards