This is my life

Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Johanna - 25 februari 2010 22:43

Ja va ska man säga.. Den här dagen har inte varit den bästa.. Ryggen är lika dålig, sen så har man väl sovit så där halv dåligt.. somna först där vid 3 tiden, långa samtal om kvällarna med många tårar och glädje iblandat..


Ja förstår mej inte alls på folk ibland hur dom tänker, och ni har säkert känt på de här.. Att de känns som att man kan läsa av personer jävligt bra men de är bara av sin egen uppfattning man får av personer.. Men många gånger kan man ha HELT FEL, visst är de så.. Men konstigt nog blir man ändå chockad


Min dag har sätt ut så här: Vakna väl upp så där någon gång vid 11 halv 12 skönt som fan att få sova ett tag för en gångs skull.. Men tog mej knappt upp ur sängen av rygg jäveln =/ Efter ja hade varit vaken ett tag så tänkte ja de ska fan va värt att va hemma så bestämde mej att ja skulle hinna med vissa saker under dagen.. Har skrivit mitt Cv nu och skickat in de, plugga teori, övnings kört och sen även ringt om mitt projekt arbete om mer info så nu är de bara att vänta på svar på mailen :D Kände mej fan duktig fast ryggen har varit som den varit..


Men har märkt att när ja är så här upp och ner från dag till dag.. De tar fan på en psykiskt, de är mycket saker som ja lägger på sidan som ja kommer på sen när typ dagen är över att - Jo just de, de där och de skulle ja ju också göra idag.. Och då tänker ja mest på träningen måste fan ta tag i den nu innan ja ska mönstra. För nu har träningen verkligen varit på vilo för länge..


När ja känner så här så finns de få saker som får mej på bättre humör, så drar åt mej de som fan en av de är en video som ja lyssnat nu på hur länge som helst sen är de grymt rolig video också.

Ovido - Quiz & Flashcards