This is my life

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Johanna - 31 mars 2010 12:53

Ja fattar inte varför vi gör fel fast vi så gärna vill göra rätt.. Varför blir de bara fel och man upptäcker dom sen.. men då kan de va försent..

Har haft många dileman under kväll, För dom ringde från råne vikare polen igår och ja blev helt chockad.. visste inte alls va ja skulle säga för ja vill ju som va i gällivare heldre och jobba men dom, dom skulle ringa idag igen för ja sa att då vet ja bättre.. men som sakt de är ju mycket bättre med ett jobb hela sommaren på samma ställe en bara en kort tid på ett eller?


Ja vet inte alls va ja vill för känns som hur ja en gör så skiter något sig..

Om ja väljer de i råne så vet ja att vi kommer knappt träffas.. och om ja väljer de i gällivare då får vi ju vara med andra mycket mer men de är ju inte ens säkert att de funkar som de gör nu tills då.. och längre fram..så kan som inte riktigt tänka klart idag..


Sen har ja även ringt till pliktverket idag och fick höra att ja ska tydligen övernatta från den 6 till 7 april blev lite chockad då också för de va ja som inte bered på hade som trott att ja skulle dit den 7 april 08.00 och sen få åka hem för de är ju som ändå bara i Luleå men tydligen inte.. Jaja och till de är de bara 7 dagar kvar så nu börjar ja bli lite nervös över de också.


Ovido - Quiz & Flashcards