This is my life

Alla inlägg under februari 2010

Av Johanna - 6 februari 2010 15:51

Igår blev kvällen lite ändrad en va ja hade tänkt men så är de ju ofta i mitt liv.

Nä johan ringde mej och sa att de inte blir något av allt vi skulle hitta på.. Blev rätt besviken men tog inte länge till ja fick ett förslag på om ja skulle göra några ja kände, sällskap.. så då for ja dit och satt och såg när dom drack och så.. sen erbjöd dom sig att bjuda mej hela kvällen... Inte tackar man Nej precis.. så fick en Gratis fylla och en otroligt trevlig kväll var väl hemma så där halv 3 eller nå sånt :)


Idag har man tränat 70 min, kändes jävligt skönt :) Senare blir det att dra hemåt och bara ta de lungt se film


  

Av Johanna - 5 februari 2010 14:12

Tjena fy fan vilket fint väder de har varit igentligen idag.. soligt och ändå inte så farligt kallt -15 högst :)

Nu sitter man i lule och har hjälpt syrran och magnus att städa för att dom ska ha besök..

I helgen vet ja inte alls va som händer i kväll blir de  att gå ut med johan och hans polare och bara umgås och ta en drink :)  Sen resten av helgen blir väl bara att sitta och längta till de blir nästa veckan, får då får nu någon speciell person ledig vecka och kommer ner, fy fan va kul ^^


Annars kan ja väl inte säga att de hänt så mycket mer sen ja skrev sist.. Jo kanske att ja är grymt imponerad och även inspirerad av dom som tar mod i sig och flyttar till Hus så fort, när dom är så ung.. Men visst ja förstår dom ja har familj och litet ställe som behver större plats.. Men vissa som inte har något bara sin bil och sitt jobb.. Är grymt imponerad att man verkligen vågar.. eller vågar kanske man inte ska säga.. att dom går så fort fram.. För enligt mej så är Hus långt ner på min GÖRA lista ( eller iallafall skulle vilja hinna med) För ja tycker inte man ska vara så snabb med sånt där.. Va tycker ni?

Av Johanna - 3 februari 2010 21:52

Måste börja med att säga att ja har haft den mest underbaraste helgen på länge, de var helt värt att åka 20 mil och 4 timmar restid ;)

Jaha va har hänt då? Ja en hel jävla massa, fått se massa ny ställen, bastat, fått umgås och lärar känna många nya trevliga människor, fått pröva på massa nytt och massa mer..

Kommer du åka dit mer? Ja skulle jätte hjärna vilja åka dit många många gånger till.. med de får framtiden avgöra ;)

Har de hänt nå mer den senaste tiden? JODÅ är så GRYMT JÄVLA LYCKLIG nu så, 6 till 7 April kommer ja mönstra, övernattning och allt LÄNGTAR<3  Fy fan va kul, så nu är de hård träning som gäller.. Träna träna och åter träna :D Ska fan viss er som inte tror på mej att ja kommer klara de här och förmodligen komma med ^^

Hade körlektion igår, fick bli något irriterad.. HATAR verkligen folk som försöker utpressa en på PENGAR...när man kan de redan... FY FAN VA LESS JA BLIR.. Och verkligen ska få en att ta nytt ALLT och då menar ja verkligen ALLT, dom får en och låta helt jävla dum i huvudet.. Jaja men man kan inte lägga ner all energi åt sånt där skit..


Längtar till nästa vecka LÄNGTAR VERKLIGEN... Tänker på dej<3

 


Ovido - Quiz & Flashcards