This is my life

Alla inlägg under april 2009

Av Johanna - 18 april 2009 11:44

God morgon på er

Idag är de strålande väder.. verkar blås lite men de ska nog inte va så farligt.. har nog klarat mej från magsjukan för de har gått 24 timmar sen hon spyde.. och ja har inte kännt av någora symtom så ja är nog fri från de.. Idag får ja se va som händer.. igår sat vi bara här och to de lungt for och köpte pizza och köpte godis sen såg vi på king kong.. och ja ringde ica igår och verkar se bra ut på den fronten.. dom hade bara en som hade frågat en så länge:D

Av Johanna - 17 april 2009 14:23

Tjena tjena

Jaha nu har syrran fått magsjuka så nu sitter man bara och vänta att man kommer få de också.. jobbigt.. och kickan har inte ringt ännu.. och måste ringa till johan och till ica i töre.. och nu har man skaffa sig en Facebook också som alla andra

Av Johanna - 16 april 2009 22:56

Go kväll


Har inte så mycket att göra så tänkt ja skriver några rader.. är lite små irriterad.. är hos syrran och ska sova här.. tänkt att ja kunde vara hund vakt när hon ändå ska jobba imorn.. men hon visst inte riktigt när magnus skulle komma hem men tänkt att de tar väl några timmar.. men så skulle hon visst börja 8.30 och han sluta 8.00 så känns helt onödigt att ja ens är här.. när ja kunde ha sovit kvar hos jonas i hans sköna säng.. sover så jävla bra i den.. vet inte varför, är bara så.. Men nu får ja ju inte komma dit fören nästa helg.. och då jobbar ja så jävla länge på fredagen.. och ja vet inte alls va ja ska göra i helgen.. har inte pratat med någon.. så vet inget..


Får bara hoppas på att man får sina pengar av morsan imorn..

behöver nog att gå och sova så.. så blir man gladare.. är nog bara lite trött 

Av Johanna - 16 april 2009 12:11

God morgon på er

Idag är de rätt fint väder har inte varit ut ännu men ska snart.. fara till tuna och få på skrivit ett papper av min föra handledare.. och sen vet ja inte.. får väl se om man är ute nå mer sen.. ser ut att blåsa lite gran men de ska ja nog överleva..


Till helgen blir det nog att vara själv.. skulle vilja hitta på nå kul men kommer inte på något plus att man inte har så mycket pengar... men ska ringa runt och höra va folk ska göra så kanske man hakar på..


I Siknäs har vi iallafall fått våran riktiga toalett nu haha.. och den där jävla bajamajan är borta.. så nu väntar man bara på duschen som man har nästan väntat på i 13år hehe;)


En låt ja bara hitta jävligt bra.. tyckte ja;)


Av Johanna - 15 april 2009 18:14

Tjena tjena


Har varit lite långa dagar.. men på tisdagen fick ja ju sluta ändå rätt tidigt.. och ja har en super trevlig hanledare som heter helena hon är så jävla kul att vara med.. sen nu idag så skulle ja gå från 07.15 till 16.00 fy fan men ändå rätt kul att få gå med hon så..  kommer vara såna dagar för mej framöver.. imorn är ja ledig JA fan va skönt sen är ja ledig fre.lör.sön också var meningen att ja skulle gå den här helgen men blev inte så vill gå nästsista..


Sen så ska ja beställa en svart skin jacka och pumps till kommer bli lite raggar stil över de hela för ja funderar på anntingen svarta med vitt på, hela svart  eller dom här.. tyckte dom va så jävla snygga men vet inte rätt höga


Av Johanna - 13 april 2009 16:33

I Fredags så for madde jag och magnus från lule.. var och hämta jonas och.. var och åkte lite runt alla möjliga byar från lule till siknäs tog 2 timmar för oss att komma till siknäs.. och istället brukar de ta 35min ungefär.. sen blev det att vi åt här och spela poker.. och bara hade det trevlig.. sen for madde och magnus.. och jag och jonas var kvar..


Lördag, så blev det att vakna lite tidigare och börja göra sig färdig för pimpeltävlingen här i siknäs.. madde och magnus var redan på vitträsk och gjorde upp värsta skyddet av snö för det var ju inge höjdar väder.. kallt, dimmit och blåste men vi brydde oss inte.. vi grillade och satt och såg när folk pimplade, vi pimplade ju aldrig själv.. istället satt vi och såg när andra gjorde de.. och vi satte upp påskris och allt möjligt.. sen senare på dagen blve det att köpa pizza.. försökte få tag i ronja hela dagen men inget svara de va ju tråkigt.. hade viljat umgås med hon.. men lite svårt när hons hemtele inte funkar något mer och sen när hon hade avstängt mobilen..


Söndag, bara tog det lungt och jonas och ja hade prick skytte på snöbollar hehe vem som kunde träffa mest m.m sen blev det att vi gjorde eller jag gjorde en sockerkaka och bara såg film bara tog de lungt..


Måndag, så ringde madde och magnus och hörde om vi ville va med och bygga en snögrotta.. och de ville vi ju så då var de bara att stiga upp och börja klä på sig.. sen blev de lite snö krig.. och nu sitter vi här och bara tar de lungt.. blir att dra till lule ikväll ska jobba imorn börjar kl7 imorn fy fan.. men syrran skulle köra mej imorn så behöver inte stiga upp så tidigt men sen blir de väl kring 5 tiden eller tidigare.. jobbigt..


P.s Kommer in massor med bilder sen,

ska sätta in dom när ja kommer till lule ikväll

Av Johanna - 10 april 2009 12:13

Glad påsk på er

Tror att de är idag man ska säga de;) vet inte va som händer idag.. de får kommma som de kommer.. har inte så mycket att skriva?

Av Johanna - 9 april 2009 22:33

Utmaningen

Livet:

Vad tycker du är viktigast i livet? Att man har folk som bryr sig om en


Skulle du vilja förändra något i ditt liv? Hur ja bor, skulle vilja ha egen lägenhet


Finns det någon du skulle kunna leva ditt liv med? Vet ej.. kanske de..


Fester:

Vad gillar du hellst att dricka på en fest? Cider blandat med sprit

När du går på krogen, sitter du hellst eller dansar du hellst? Är nog den som dansar

Går du hellre på grogen eller på privatfester? Privatfester

Kärleken:

Finns det någon du är kär i? Jo de finns de väl


Tror du på kärleken? Ja självklart

Har du lätt för att bli kär? Nej.. brukar ta ett tag..


Mat:

Vad äter du hellst om du ska ut på resteurang? China, kyckling med bambuskott och champinjoner


Vem i din närvaro lagar god mat? Madelene,Magnus,Britta och Anna


Du är trött och kommer hem från jobb/skola, vad lagar du då för mat? Snabbnudlar


Fordon:

Har du körkort? Inte änn.. men blir väl att börja läsa i sommar och ta de i november


Vilket bilmärke vill du hellst ha? Dodge eller Ford Mustang ;)


Vet du hur man byter däck på en bil? Vet hur man gör, men aldrig fått pröva


Familjen:

Hur många personer består din familj av? 4 stycken och 2 hundar


Är dina föräldrar skiljda? Nej det är dom inte

Har du en stor släckt? Jo det har ja! Regerar norrbotten men även södra Sverige


Övrigt:

Vad gör du hellst en lördags kväll? Något inpulsivt, annars ser en film och tar de lungt


Har du husdjur? Nej det kan ja inte riktigt säga, men känns som min hund som vi har i siknäs

Vad gillar du att göra rent allmänt? Impulsiv grejer.. vill gärna följa med på allt


Vad skulle du vilja heta om du vore en tjej/killeNikki Sixx, Kicken eller Dimitri

Utmanar alla som vill göra de här

Ovido - Quiz & Flashcards