This is my life

Alla inlägg under april 2009

Av Johanna - 9 april 2009 22:16

idag har de inte hänt nå mycket bara varit med syrran idag.. sover här idag igen.. orkar inte fara hem när de är som de är..blir så jävla less.. väntar bara på att få flytta hemifrån så ja slipper de här.. men de blir väl till hösten.. ska fan fixa så de blir fort efter ja fyllt år.. för orkar fan inte me det här mer.. måste be om ursäckt till er som ja inte träffar så ofta.. men ni vet hur jag har de.. mår bara piss om jag är hemma.. men imorn blir det iallafall att fara hem fast man inte har någon lust men kan ju inte stanna här alltid.. får ju stå upp för mej själv..


P.s nu har snart alla påskkärringar flygit sin väg till blåkulla,

 hade lätt kunna följa med

Av Johanna - 9 april 2009 12:32

Tjena tjena

idag är de skärtorsdag, de är idag vi flyger till blåkulla hehe.. igår så for madde och ja till siknäs.. men följde med hon tillbaka och umgicks med hon..


Vakna vid halv 11 idag skönt att ha fått sova ett tag.. idag blir det nog att fara hem, jävligt tråkigt men men.. får hoppas att helgen blir någolunda iallafall


Av Johanna - 8 april 2009 10:23

God morgon

Har vakan för 30 minuter sen, kunde inte sova nå mer för de va så jävla ljust i gästrummet.. Sen får man väl se när man tar sig hem idag, måste hem had behöva städa mit rum.. eller de va juinte så viktigt men.. att ta mina p-piller skulle ha tagit dom igår.. men då visst ja ju inte om ja kunde sova eller inte så tänkt att ja lämnar dom hemma.. plus att man har så jävla lite pengar nu blir typ knäpp

Av Johanna - 7 april 2009 23:08

Tjena tjena


Idag så kom morsan och veckte en vid typ 9 fy fan va tvungen att säga att ja vill sova längre var så jävla trött.. men sen så hörde ja inte va hon sa så fick stressa sen när on väl veckte mej.. for med hon på lite affärer.. och sen for ja in till stan oc fick veta att johan va sjuk.. men han skulle sova tills bion börja.. så kanske han skulle må bättre..så satt och snacka med kickan tills bion börja och sen så kom johan in till stan men sin brud blev rätt förvånad.. men jävligt bra att han har hitta sig någon.. sen var bio otroligt jävla bra, skulle kunna se den igen.. men kan då säga att de kommer nog komma en 5 film på Fast and the furiuos.. men tycker de är bara bra för ja älskar dom..


Sen efter film satt vi och snackalite med johan,hans brud,kickan och matihas.. efter som börja vi runda av och syrran och magnus kom och hämta mej så sover här ikväll..

Av Johanna - 6 april 2009 11:32

Hej på er

Har inte skrivit på 2 dagar har jobbat så har inte orkat sätt mej här..


I Fredags blev det inte att se någon av dom där filmerna ja skrev, vi såg

"Så ska de låta" och Troja.. och bara myste somna nog vid 01.30


Lördag så ville ja att vi skulle stiga upp lite tidigare så vi hinner umgås.. innan ja ska fara.. Fick veta att Anna fyllde år, så det blev att vi får och köpt blommor innan ja for och jobbade.. började jobba och fick övningsköra med hyr bilen hehe va kul som fan.. jobbade bara till 9 så fick.. när ja väl kom till stan så hade hertsön bussen gått.. JA va roligt! (inte) nä hoppade på lerbäcken för de är ju där i närheten och tänkt åka så nära som möjligt så ja slipper gå så långt.. men då va busschafören så snäll att hon körde mej till hertsön för att hon hade tid över.. Är väldigt tacksam för de ännu för finns inte många som skulle ha gjort de så Tack tack.


Söndag vakna och samma där ville att vi skulle umgås lite, men vi följde med Anna och handla och annat.. sen när vi kom tillbaka hade ja 1 timme innan ja skulle fara in.. för ville fara lite tidigare och hinna köpa blommor och äta..för de var ju som sista dagen ( snyft)


Men iallafall kom dit och gav blommorna och kram om Stina och hon gav mej en påsk kyckling jävligt gullig och sen även ett rim.. så de va jävligt kul..

Sen när ja väl skulle sluta för dagen hade vi båda tårar i ögonen och inte ville säga hej då ( de va som hemskt, hade lätt kunna stanna kvar där 8 veckor) Vi har haft de så himmla roligt tsm, hon är en sån människa som ja ser upp till.. synd bara att vi inte får ses på ett tag nu..

Kommer sakna stunderna när vi skratta och tröga oss

Av Johanna - 3 april 2009 19:24

Hej hej

Idag har man fått sova, skönt fast ändå inte så länge, pågrund av ljuset att de blir så jävla ljust ute nu hatar de..när ja vakna satte ja mej på bussen på väg till luleå.. umgås med min älskling.. blev inge bio orkade inte, plus att ja vill bara ta de lungt och se tv och slippa göra något.. för imorn ska ja jobba från kl 4 på eftermiddagen till 9 och sen söndag 3 till halv 9 så får iallafall sovmorgon men ändå att börja göra sånt på helgerna.. nä usch..


Men ikväll så blir det bara att se på lite filmer som ja valt ut.. Far Cry ( spelet som har blivit film) sen Slumdog millionaire och Sukiyaki western Django lätt bra.. så får väl se vilken man föredrog bäst


Av Johanna - 2 april 2009 17:29

Tjena tjena

Ni är nog inte lika trött som ja är men, jobbig att stiga upp så tidigt som ja stigit upp nu i 3 dagar, okej kanske inte låter så mycket 3 dagar men blir jobbigt i längden och åka buss fram och tillbaka, kan säga att de tar på en..


Idag har ja duschat den där gubben, de gick bara bra.. men fick känslan av att han tyckte de va lite jobbigt när ja skulle göra de.. men måste ju få göra de på någon så dom inte ska behöva känna så där sen när ja väl börjar jobba..


Sen efter de så har ja bara varit helt slut, haft ont i benen dom har bara viljat vika sig.. och sen ont i magen till och från.. + på de mått illa och är lite de ännu.. Så jävligt pissigt skulle umgås med ronja idag men det blev inte för att ja mår så här konstigt, de är väl pågrund av den där jävla mensen så är alltid sen.. Men imorn är man ledig JA! skönt och sen har ja sov morgon på lördag och söndag men jobbar eftermiddag.. bättre de så får man sig lite sovmorgon

Av Johanna - 1 april 2009 18:04

April månad

Idag är det första april (påsk månaden, alltså massa GODIS) idag har de inte hänt så mycket de gammla vanliga, men imorn ska ja duscha en gubbe, så får ju se hur de går..annars har de väl inte hänt så mycket snacka med Ronja jävligt kul att höra va hon gjort va som ett tag sen vi hördes vid.. ska träffas imorn och hitta på något några timmar.. kommer nog va rätt trött imorn så får ju se hur länge ja orkar men några timmar:)


Ovido - Quiz & Flashcards