This is my life

Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Johanna - 6 maj 2009 19:21

Go kväll alla läsare


Idag har ja jobbat, och sen umgåts med johan,matte,olov,kickan,bia och lisa en stund.. sen blev de att dra sig till kallkällan igen..


Simon har skrivit lite sms till blir glad när han skriver för då vet ja att han vill prata med mej iallafall och inte dissar mej, och de är något iallafall.. sen vet ja inte han har inte sakt något om nå annat.. så väntar ännu.. om ja ska vara ärlig så saknar ja han lite.. känner mej så trygg när ja är med han.. vet inte varför gör bara de.. kan inte få ur bilden när vi ligger bredvid varandra i sängen och tittar djupt in i ögonen på varandra..

du har så otroligt vackra ögon


Men de är tur att man har vänner som ställer upp för en ibland och vill lyssna på en om man behöver de.. så vill tack ni som orkar lyssna på allt jobbigt som tynger mej.. Och ett stort tack ska robban ha du har alltid lyssna på mej.. när de har varit nå.. men du kanske inte haft något val.. när du bor så långt bort men tack ändå ni betyder så mycket ändå<3

Av Johanna - 6 maj 2009 06:16

Igår jobba man och sen for och åt på max med madde och magnus.. senare for vi och kolla på lite bilar, dom blev rätt sugen på att köpa en direkt.. sen så blev de att färga syrrans hår (svart) sen satt vi bara och tog de lungt gick och sova halv 11 va så jväal trött.. men inte hjälpte de nu ska man ju jobba igen.. men de är onsdag idag så har 2 dagar kvar efter de här skönt sen är de över.. kanske skriver mer sen va som hänt om ja får tid.. plus att de är dåligt väder som fan inge roligt..

Ovido - Quiz & Flashcards