This is my life

Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Johanna - 25 maj 2009 23:42

Go kväll på er alla


Har inte skrivit på ett tag, men haft mycket att stå i hehe hade ju den där utflykten på onsdagen fick vara som en chef åt alla och säga va alla skulle göra för ingen fatta något.. haha efter de så hämta ja min kläder hemma, duscha.. sen drog de iväg till Biia.. kan då säga så här har varit jävligt kul hos hon men en dag var den fan åt helvete med allt..


På Fredagen blev min mobil stulen när vi var i biias lägenhet.. dom som var där var Danne(biias ex),Biia,simon,kickan,olov,anna och jag.. men under kvällen där vi 00.00 något? var den borta.. börja med att ja gick in till kickan för han var rätt nere och snacka med han om allt möjligt.. sen var han och ja så jävla trött så ja tänkt ja somnar en stund la mej bredvid han och sa åt han att lägga min mobil ovanför sängen på en svart hylla, såg han lägga den där sen gick han på toa och danne kom och ville ha upp mej och vi skulle dra ut och åka ja,bia och anna.. var inte alls sugen men danne lyfte ut mej  och bar mej till hallen, ja gick på toa.. kom ut och såg att bia och danne var i sovrummet sist.. samtidigt får ja höra att kickan och simon ska dra till mailn och oliva och sova eller nå sånt.. blir lite sur på kickan att han inte inser att simon inte ens kan gå för att han är så jävla full men han skulle verkligen ha med han.. sen så hör ja danne och bia säga att vi väntar i bilen och anna var tydligen med dom då.. tänker bara gå och hämta mobilen så kommer ja när ja kommer in i rummet är den BORT:O får jävla panik och ringer till dom att dom ska komma upp och leta men dom har redan farit?:S skumt sen så tog det typ 1timme innan dom kom tillbaka men dom leta med mej och sånt.. men ingen mobil.. Danne erbjöd sig att köpa en helt ny sån eller fixa en lika dan till mej...


I söndags fick ja en mobil av danne lika dan fast lite repig, någon linda från piteå hade visst haft den.. men tack för att ja fick en mobil tillbaka.. men ändå inte samma sak.. men ja får ju se hur ja ska göra.. om ja köper en nya eller inte.. Men ännu har ja mina funderingar vem de kan var som tog den? Men idag var morsan och ja och spärra telen så ingen kan ju använda den som nu tog den hehehe..

Ovido - Quiz & Flashcards