This is my life

Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Johanna - 17 maj 2009 21:39

Tjo, ojoj va länge sen ja skrev sist.. men haft annat att göra.. nu fick man de och låta som att man bara sitter här annars hahaha.. nä men nästan


Nä men de har väl hänt en hel del som i helgen har man varit lite irriterad,ledsen,sur,glad och allt på samma gång, blev mest irriterad när en  fjortis börja fitta sig åt mej, och sa en massa skit åt mej.. och sen sitter och säger ja hatar dej, men vill dit bästa?:S fatta noll asså men skit samma..


Sen har de hänt massa roligt städa jimmys och jens lägenhet och fick mej en 7:a fan va nice drack upp den helt själv.. och kan erkänna de blev full som fan..


Sen så har simon dissa mej hela helgen, med att bland annat umgås med den där fjortisen som diskutera med mej.. och sen massa annat, har sakt åt han att vi behöver prata.. så ja får säga va ja tycker om allt de här och att ja orkar inte nå mer..


Sen så har ja varit på intensivkursen med morsan satt där 3 timmar lite less ja blev efter ett tag.. efter de blev de att käka på max och efter de hem och övningsköra.. fick bara 2 kärringstop lite stålt ja är brukar få 17 st hahaha men de gick jävligt bra nu men de brukar ju vara så går uppåt i början och sen ner och sen upp.. så vissa stunder är bättre en andra

Ovido - Quiz & Flashcards