This is my life

Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Johanna - 18 maj 2009 23:24

God kväll på er

Sitter här nu igen hehe.. har inte så mycket bättre för mej.. snackar med robban från dalarna, har snacka med han snart i 6år de känns långt bort som fan.. jävligt coolt.. blir nog att träffa han i slutet av månaden.. om ja nu ska åka med syrran och magnus till gbg så kanske man stannar i gävle och tar bussen därifrån dit.. och är några dagar.. hade varit jävligt roligt


Imorn skola, sen onsdag någon jävla utflykt med klassen är inte alls sugen på att far, i så fall för killarna som ska komma dit som vi ska ha utflykten för.. men inte annars.. annars blir de att dra till Biia nästan derekt på onsdags morgon.. ska bli jävligt kul i helgen fast ja inte har några pengar.. har så kul med hon.. tycker om hon som fan, fast vi inte har kännt varandra så länge så förstår vi varandra ändå på ett jävligt bra sätt och de är de man ska kunna göra sen kommer allt annat bara plus i kanten:)


Men ska gå och sova nu så man får sig lite sömn hehe god natt på er

Av Johanna - 18 maj 2009 09:10

Tjobre

Vakna 07.45 eller nå sånt.. och gick och duscha och sen fixa mej och åt frukost.. och nu sitter ja här och lyssnar på massa skön musik.. Idag ska ja på skolan och ha naturkunskap sen slutar ja.. sen vet ja inte va som händer får väl se de är ju otroligt fint väder så får se vars ja hamnar..

Ovido - Quiz & Flashcards