This is my life

Alla inlägg den 30 maj 2009

Av Johanna - 30 maj 2009 17:27

Hej hej på er


Nu sitter man här och väntar.. har duschat,ätit lite men har massa mer att göra.. blir crusingen ikväll fan va kul.. älskar fan att fara på de.. det är ju de man sitter och väntar på under hela hösten och vinter på att få fara ut och bara ha skit kul:D Lite tråkigt bara att dom ja skulle åka med igentligen for till umeå och sen dom andra inte hade några platser kvar fast man hade fråga först av alla finns de, -jo de är bara att åka med.. men de löste sig i slutet ingen..


Igår hade man också trevligt bortsätt från att ja fick ett ståljärn i revbenen.. annars var väl kvällen rätt kul var nere på örnäset och skulle ha lilla brännbollsyran haha alla 30 skulle komma vid 7 dom kom 8 så i början var de bara jag,bia,jonna,jonas,anna och två till.. sen kom de ju lite mer folk.. och sen kom simon och kickan med några och där höl de på att bli något slagis mellan simon och jonas men de löste sig:)


Men får hoppas att den här kvällen blir lyckad.. ska supa som fan iallafall, och försöka ta bilder,  åker ju cabba volvo hahah hur nu de kommer att se ut haha

Ovido - Quiz & Flashcards