This is my life

Alla inlägg den 7 april 2010

Av Johanna - 7 april 2010 19:18

Du är lämpad för tjänstgöring i Försvarsmakten

Klart Godkänd med andra ord, fy fan va ja är bra ojoj^^

 

6 April kl 13.00 var man på F21, började med att skriva in sig och sen fick massa info för morgon dagen, sen var de bara att bädda sin säng och lära känna sina kamrater som man delade rummet med, mycket trevligt folk måste ja säga sen utöver alla som var där så hade man ju sina funderingar varför vissa var där ;) hehe

Sen fanns de inte så mycket mer att göra den dagen så mina sovkamrater och några till bestämmde oss att dra till stan och sen komma tillbaka dit till kvällen för övernattningen :)

 

Tillbaka 21.30 hann se lite DH var visst inte bara ja som ville se de där.. Som sakt de var mer tjejer en killar under mönstringen :) Sen efter de var klart var de nästan alla som gick och sova =/ Tråkigt som fan men ja somna väl där vi 23...? nå sånt. Men sov man mycket.. OOONEJ sov väl max 2 timmar under natten i streck sen vakna man väl hela tiden och under dom 2 timmarna så besökte mardrömmarna mej =/ lite typiskt men de gick bra att somna om.

 

7 April 07.00 uppstigning och palla sig till matsalen för frukost, ja inte trodde man att man skulle få hotellfrukost, Me Like <3 Sen var de bara att förbereda sig för inskrivnings provet 08.00 trodde de skulle vara svårare en va de var.. men de fick bra :)

09.30 var de att besöka psykologen men de tog sådan tid så de han bli lunch och även där hotellunch ^^

Sen efter 12.30 så börja man vänta igen men först vid 13.30 var väntan över och man fick träffa psykolgen sen efter de sjuksköterskan och då kollades: Syn, Hörsel, Puls, Länge, EKG och Styrketestet, de va rätt jobbigt de med men Klart Godkänd ^^

Efter de besök till läkaren och han sa då inte mycket mer som bara godkände allt som ja hitils gjort och skickade mej vidare till konditions testet och de va rätt jobbigt måste ja säga, men även där Klart Godkänd ^^

 

De som återstod var ett samtal med mönstrings förrättaren som skulle som stämpla ut att ja är Helt Klart Godkänd och ja fick mina papper som bevis..

 

Men de är inte klart ännu v.16 så ska pliktverket välja ut vilka dom vill ha och under den veckan får man veta om man kommit med till hösten..

 

Ovido - Quiz & Flashcards