This is my life

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Johanna - 21 april 2010 19:06

Hur länge räknas man som barn? Enligt klädesbolag så är de till 14 för sen måste man kolla på dam/herr storlekar.. Enligt enerige drycker så på endel måste man va över 16 år för att köpa och visa leg och på endel ställen 18 år :/ Sen enligt bussarna så räknas man som barn till 20 år? Fy fan va olika de är igentligen;) lite lustigt.. de var bara några exempel av alla som finns kom gärna med några mer? :)


Nu är de mycket som ska göras.. bland annat projekt arbete gå igenom de + redovisningen måste ja göra innan nästa Torsdag.. Sen har man 2 stora avslutningsprov i Sjukvård och Nkb men de ska nog bra har ju inte dom samma vecka så då går de bra.. sen har ja halkbanan 6/5 längtar lite :)


Sen undrar ja hur mycket dåligt man säger under en dag? Va ränkas som dåligt.. är de saker som tar mycket på den man berättar åt? är de saker som hänt under dagen som man inte tycker är så roligt.. saker som man funderar över som man inte får någon bra lösning på eller ingen lösning alls..? Va ränkas som dåligt?


Några vettiga ord från en vettig människa..

Om du skulle ställa 2 klockor en för dåliga saker och en för bra saker som händer dej under en dag.. vilken tror du skulle ticka mer?


Ps. glöm inte att rösta på mej på www.norrlandsbilden.norrmejerier.se

Ovido - Quiz & Flashcards