This is my life

Alla inlägg under maj 2009

Av Johanna - 7 maj 2009 06:19

Jaha nu sitter man här igen.. en till jävla morgon men nu har ja bara idag och imorn så är de över ett tag skönt.. fy fan va trött ja är vill bara gå och sova.. idag ska ja gå med en annan, för min handledare skulle vara hos en som ja inte fick komma till.. men de går nog bra att gå med en annan en dag, sol idag men 1+ så hoppas på värmare under dagen

Av Johanna - 6 maj 2009 19:21

Go kväll alla läsare


Idag har ja jobbat, och sen umgåts med johan,matte,olov,kickan,bia och lisa en stund.. sen blev de att dra sig till kallkällan igen..


Simon har skrivit lite sms till blir glad när han skriver för då vet ja att han vill prata med mej iallafall och inte dissar mej, och de är något iallafall.. sen vet ja inte han har inte sakt något om nå annat.. så väntar ännu.. om ja ska vara ärlig så saknar ja han lite.. känner mej så trygg när ja är med han.. vet inte varför gör bara de.. kan inte få ur bilden när vi ligger bredvid varandra i sängen och tittar djupt in i ögonen på varandra..

du har så otroligt vackra ögon


Men de är tur att man har vänner som ställer upp för en ibland och vill lyssna på en om man behöver de.. så vill tack ni som orkar lyssna på allt jobbigt som tynger mej.. Och ett stort tack ska robban ha du har alltid lyssna på mej.. när de har varit nå.. men du kanske inte haft något val.. när du bor så långt bort men tack ändå ni betyder så mycket ändå<3

Av Johanna - 6 maj 2009 06:16

Igår jobba man och sen for och åt på max med madde och magnus.. senare for vi och kolla på lite bilar, dom blev rätt sugen på att köpa en direkt.. sen så blev de att färga syrrans hår (svart) sen satt vi bara och tog de lungt gick och sova halv 11 va så jväal trött.. men inte hjälpte de nu ska man ju jobba igen.. men de är onsdag idag så har 2 dagar kvar efter de här skönt sen är de över.. kanske skriver mer sen va som hänt om ja får tid.. plus att de är dåligt väder som fan inge roligt..

Av Johanna - 5 maj 2009 15:34

Heja Heja

Idag har man jobbat igen.. något less ja är men sista veckan nu så då slipper ja den har skiten ett tag.. Igår var ja hos simon hela dagen for dit och snacka med han om varför han inte hört av sig sen onsdag.. och sånt men får väl tro de han säger.. sen så sa han att han är osäker på sig själv.. så han är osäker på att starta ett förhållande på grund av de.. men bad han ta sig en riktig funderare.. så får väl se va som händer men han sa iallafall att han tycker om mej och börjar få känslor för mej.. så de är väl ett plus i kanten.. men bara att vänta och se.. så kan som inte skriva något om va ja känner, bättre att hålla de inne för jobbigt att få falska förhoppningar...så vill inte skriva något här ledsen men ni får också vänta och se som ja..

 imorn blir de att jobba igen till fredag..

Av Johanna - 3 maj 2009 11:50

God morgon idag vakna man ungefär 11

 igår efter jobbet for man ju in till stan vänta på mogge,olov och erik att dom skulle hämta mej och sen drog de iväg till pite.. säger bara SATAN va folk haha fan va kul:D träffa simon där också jävligt dragen.. men orkade inte snacka med han så vi for iväg.. men nu när ja tänker på han så undrade ja vars han fick sova för han hade som ingen med sig när vi träffa han:( Men hans problem.. Iallafall träffa kickan och hans gäng.. Träffa även jens och han hade visst ramla och skärt upp knät och sen förmodligen brytit eller en rejäll stukning..men hela foten va uppsvullen och fick knappt ta i den så gjorde de ont så tror mer på brytit.. men han ville inte fara till akuten så kan gick väl med de där hela kvällen sen.. Men ringde idag och hörde hur de var och nu var hela foten helt blå.. men iallafall hade ändå rätt trevligt fast man ändå inte hade något att dricka.. Jo träffa även Sanne och bruken och doms gäng trevligt trevligt.. Men snart ska man och jobba igen surt.. tänkte damsuga åt madde och magnus lite nu så hörs

Av Johanna - 2 maj 2009 16:22

Valborg blev rätt roligt.. inte som ja hade tänkt mej men men.. Sen så har simon dissa mej totalt.. så idag ska ja jobba och sen på pite crusingen, och hoppas på att man hittar sig ett ragg där.. ska ringa mogge också och höra va de gänget har att dricka.. sen måste ja ringa johan och matte också.. så ser ju vars kvällen slutar..

Ovido - Quiz & Flashcards